Már több, mint félmillió orosz játékos csatlakozott az európai szerverekhez

Már több, mint félmillió orosz játékos csatlakozott az európai szerverekhez

A FÁK területén jelenleg regisztrált játékosoknak dönteniük kell, hogy a Wargaming által üzemeltetett EU régióba vagy a Lesta Games szervereire költöznek át

A játékosok átvitele szeptember 20-ától kezdődött meg, és a FÁK területén lévő játékosoknak október 12-éig dönteniük kell, hogy folytatni tudják a játékot. A legutóbbi jelentések szerint október 2-áig több, mint 630 000 játékos csatlakozott az európai szerverekhez. Bár az EU szerver korábbi játékosai számára kevés fog változni, de az áthelyezett játékosok azonnal megtapasztalhatják ugyanazokat az akciókat, előnyöket és szolgáltatásokat, amelyekhez a meglévő EU játékosok már hozzáférnek. Az EU World of Tanks portál, az ügyfélszolgálati portál és a közösségi csatornák mostantól két további nyelven, ukránul és oroszul is elérhetők, mivel ezek a FÁK területén a leggyakrabban beszélt nyelvek.

Egyelőre az áthelyezett játékosok a dedikált EU3 és EU4 szerverekhez csatlakoznak. Ezek a játkosok meghívhatják az EU1 és EU2 szerverek játékosait szakaszba, viszont közvetlenül nem tudnak bejelentkezni a World of Tanks-be, és nem tudják kiválasztani az EU1 vagy EU2 szervert. Ennek az ellenkezője is lehetséges, a jelenlegi EU játékosok is tudnak egy szakaszban játszani (szakaszba hívással) az EU3-as és EU4-es játékosokkal. Ha a szakasz feloszlik, a játékos addig játszhat a szerveren, amíg ki nem jelentkezik, vagy vissza nem vált a neki kijelölt szerverre.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.