Hirdetés

Erős anime beütéssel mutatkozott be a legújabb Need for Speed

Itt az első előzetes, ami egy merőben más Need for Speedet mutatott nekünk.

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Emlékeztek még azokra az időkre, amikor menők és izgalmasak voltak a Need for Speed játékosok? Ugye? Mi sem! Viccet félretéve, messze vannak már azok az NFS-epizódok melyekért anno annyira rajongtunk, persze ebben jókora szerepe van annak is, hogy egyszerűen megváltozott a piac, megváltoztak a játékosok és az igények, egy Need for Speed játéknak már egyszerűen nincs akkora vonzereje.

De majd most! Az EA és a Criterion végre bemutatta a legújabb Need for Speed játékot, ami alapjáraton nem rossz ötletre épül, de még ez sem győzött meg igazán minket. Az mindenképpen ötletes és örvendetes, hogy végre elhagyták a komolyság erőltetését. Nem állt jól a szériának, hogy túlságosan is komolyan vette magát, na az Unbound nem fogja!

Animés beütéssel, rajzfilmes grafikával, fiatalos, trendi zenékkel, őrült játékmenettel, egy a valós világtól alaposan elrugaszkodott játékként mutatkozott be a legújabb epizód, ami így az első videóban mutatós, bár szinte semmilyen más részletet nem árultak el róla.

Pedig az lesz talán a legfontosabb, hogy milyen tartalmakkal töltik majd meg a játékot. Szerencsére nem kell már sokáig várnunk, ha titkolózni akar az EA, nyugodtan, december 2-án már úgyis jön maga a játék, akkor már testközelből tapasztalhatjuk meg, hogy milyen is az új NFS. Az Unbound PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re érkezik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!