LoL: 3 perc alatt kipucolható a dzsungel az előszezon változtatásai miatt

LoL: 3 perc alatt kipucolható a dzsungel az előszezon változtatásai miatt

A League of Legends következő előszezonjának változtatásait már tesztelik az idézők.

2020 márciusában kerültek ki az első videók Fiddlesticks reworkölt verziójáról, amelyek megmutatták, hogyan áll helyt a dzsungelben a félelmetes és halálos madárijesztő. Sokan rácsodálkoztak, hogy milyen könnyedén pusztítja el a táborokat a felújított és átalakított hős. Most ismét Fiddle kapta meg a rivaldafényt, ugyanis az előszezonban érkező dzsungeles változtatásoknak köszönhetően 2 perc 59 másodperc alatt jelenleg fixen kipucolható vele a teljes erdő a teszt szerveren. A finomhangolások még hátra vannak, de ez már egy jel arra, hogy tényleg megkönnyítette az ebben a szerepkörben tevékenykedő idézők dolgát a fejlesztőcsapat.

S13 előszezon és Fiddlesticks

A következő rangsorolt évadot felvezető hetekben, avagy az előszezonban begyakorolhatjátok majd azokat a módosításokat, amelyeket a dzsungelben eszközölt a Riot. Megjelennek a kísérő állatkák, változik a leash rendszere, valamint olyan extrákra is számíthattok, mint az alapból pajzs nélküli Scuttle Crab (Suhanó sutyerák), valamint az extra kisebb gólemek, amelyek a nagy Krugok legyőzése után jelennek meg. 

Fiddle továbbra is képes arra, hogy a Bountiful Harvest képességével egyszerre két tábort takarítson. Rengeteg életerőt tud visszatölteni a W-ből, ezért nem kell amiatt aggódni, hogy idejekorán elfogy a HP egy vagy két rossz mozdulatnak köszönhetően. Bár csökken a távolság, ameddig aggróznak a szörnyek, így is össze lehet húzni őket egy kis gyakorlással. A fenti videót érdemes bevésni az emlékezetbe, nehogy meglepődjetek majd, ha a 3. percben dupla erősítéssel rendelkező, 4-es szintű Fiddlesticksek szabadulnak el a Szurdokban.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik a legjobb skin Fiddle-re?