LoL: Hamarosan szavazhatsz még arról is, hogy kell-e a sárkány a csapatnak

LoL: Hamarosan szavazhatsz még arról is, hogy kell-e a sárkány a csapatnak

A célpontokról történő szavazás elnyerte a játékosok tetszését, de még mindig találnak olyan dolgot, amit lehetne rajta javítani.

Bizonyára előfordult már veletek, hogy szerettétek volna irányítani a csapatot, azonban nem volt a kezetekben megfelelő eszköz. A koordinálást eddig csak a pingeléssel, valamint a cset aktív használatával lehetett megoldani, azonban a League of Legends 13. évadának előszezonjában ez megváltozik. A Riot Games fejlesztői azon dolgoznak, hogy az "objective voting", avagy a célpontokról történő szavazás egy aktív szereplője legyen az összecsapásoknak. Az ötlet kifejezetten érdekes, azonban a legnagyobb közösségi LoL-os fórumon azonnal megjelentek a kritikusok, akik szerint még tovább lehetne finomítani ezen a funkción.

Szavazás arról, hogy mit csináljon a csapat

A folyamat maga pofonegyszerű. Kiválasztjátok a célpontot (sárkány, Hírnök, Baron Nashor), majd elindítjátok a szavazást arról, hogy a csapat megszerezze vagy inkább engedje el az egészet. 

A szavazást a közösség szerint úgy lehetne még jobban optimalizálni, hogy a dzsungeles látná azt, melyik ösvényes szavazott igennel és melyik nemmel. Ez elsőre egy felesleges dolognak tűnhet, pedig nagy mértékben megkönnyíti a játékosok összehangolt mozgását. Ha az alsó ösvény nemet nyom, akkor elég nehéz erőltetni a sárkány elhozatalát, hiába szeretné a mides és a topos is azt, hogy az erősítés a teamhez kerüljön. Persze a trollkodás-faktor ott lesz majd minden ilyen szavazás alkalmával, azonban ezt nem lehet kiküszöbölni gyakorlatilag semmilyen eszközzel.

Szerintetek jó ötlet, hogy a Riot tervezi bevezetni a célpontokról történő szavazást?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted fontos, hogy lehessen szavazni a célpontok elhozataláról?