FIFA 23: Amikor Cech beindul, retteghetnek a védők

FIFA 23: Amikor Cech beindul, retteghetnek a védők

Nem a góljairól ismertük meg a cseh kapust, de a jelek szerint ehhez is kiválóan ért.

Fantasztikus videót osztott meg egy felhasználó az egyik legnépszerűbb FIFA-val is foglalkozó közösségi fórumon. A közel 3 perces videóban egy montázst kapunk, ami bemutatja a cseh válogatott és a Chelsea legendás hálóőrét, Petr Cecht egy meglehetősen szokatlan közegben.

Ugyanis Cech csatárt játszik egy FUT 23 csapatban, méghozzá nem is rosszul. Fantasztikus és lekövethtetlen cselek, kirobbanó sebesség, kiváló helyezkedés, akrobatikus lövések és gyönyörű találatok jellemzik. Olyan játékot mutat be, amit még egy valódi csatárral is nehéz megcsinálni, így minden szempontból megemeljük a kalapunkat előtte. Kinek kell a lenghty-meta, ha van egy Ceched? Csak meg ne lássa a videót Todd Boehly, mert még a végén úgy gondolja, hogy a már visszavonult 40 éves kapus nyújthat megoldást a Chelsea csatárgondjaira (aki egyébként a londoni klubnál dolgozik, mint Technikai és teljesítményi tanácsadó).

Neked viszont nem érdemes kihagyni az alábbi klippet. Egyrészt vicces, ahogy Cech bolondot csinál a védelmekből, másrészt talán el lehet lesni egy-két trükköt is.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szeretted Petr Cecht játékosként?

  • 25 %
  • 75 %