Játssz ingyen a Humankinddal egész hétvégén!

Játssz ingyen a Humankinddal egész hétvégén!

Amennyiben eddig nem merted kipróbálni, itt a remek alkalom.

A Humankind fejlesztője, az Amplitude games bejelentette, hogy a cím egész hétvégén ingyenesen játszható. A Civilization stílusú történelmi stratégiai játék az Endless Space és az Endless Legend mögött álló csapattól az egyik legjobb 4X játék PC-n jelenleg, amit érdemes kipróbálni. Ezt pedig most következmények nélül megteheted.

A Humankindot október 6-10. között ingyen játszhatod a Steamen a SEGA Megamix Sale részeként. Amennyiben tetszik, amit látsz, maga a játék féláron lesz az akció ideje alatt, és további, akár 33%-os kedvezményekkel a kiegészítő kultúrcsomagokra, például a Humankind Latin America DLC-re. Ezen kívül a novemberi megjelenés előtt 10%-os kedvezménnyel elővásárolhatod az első teljes Humankind-kiegészítőt, a Together We Rule-t, amely november 9-én érkezik.

A közelgő DLC a nemzetközi diplomáciára összpontosít, és bevezeti a "Humankind Kongresszusát", valamint a nagykövetségeket, ügynököket, egy új diplomáciai affinitást, amely lehetővé teszi, hogy a kultúrák aktívabb szerepet vállaljanak a világpolitikában, hat új kultúrát (a sumérok, a han kínaiak, a bolgárok, a svájciak, a skótok és a szingapúriak), hat új csodát, valamint új narratív eseményeket és zenét. Steamen, az Epic Games Store-ban és a Microsoft Store-ban lesz elérhető 19,99 USD / £15,99 GBP / €19,99 EUR áron, de erre lehet szerezni kedvezményt az előbb említett módon. A DLC-vel egy napon megjelenik a Humankind ingyenes "Metternich" frissítése is. Ez minden játékoshoz eljut, függetlenül attól, hogy rendelkezik-e a kiegészítővel vagy sem. Új lopakodási mechanikákat vezet be, valamint megújítja a független népeket, lehetővé teszi a harmadik fél által a csaták során történő erősítést, új UI-opciókat és fejlesztéseket ad hozzá. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te játszol a Humankinddal a hétvégén?

  • 17 %
  • 83 %