K&H MNEB CS:GO: A BEE már a döntőben vár, de ki csatlakozik hozzájuk?

K&H MNEB CS:GO: A BEE már a döntőben vár, de ki csatlakozik hozzájuk?

Az ONYX és a MIX csap össze kedden este az alsó ági döntőben.

Végéhez közeledik a K&H MNEB CS:GO Kupa, miután már csak három csapat maradt talpon a hétvégi küzdelmek után. Legutóbbi összefoglalónk óta az alsó ágon a MIX kiejtette az IAS-t, a carokann pedig feladta a bullpeek- elleni találkozót és búcsúzott a mezőnyből. A MIX folytatta jó formáját és egy meghívottat, a Lenovo Legion Honvédot tették félre az útból. A bullpeek- azonban nem állt ki a Budapest Five ellen, így a carokann sorsára jutottak.

Az alsó ágon történtek után vasárnap este fél szemmel a felső ágra is ránéztünk, azonban az ONYX feladta a BEE elleni felső ági döntőt, ezért a békéscsabaiak pályaelőnnyel indulhatnak majd a Bo5 fináléban a 700 ezer forintos főnyereményért. Az ONYX pedig az alsó ági döntőbe esett, ahol a Budapest Five-ot váratlanul legyőző és kiejtő MIX ellen bizonyíthatnak kedden este.

Amennyiben sor kerül rá, izgalmas meccsnek ígérkezik ez, ugyanis a MIX pont coolioék ellen kezdte meg a versengést még egy héttel ezelőtt. Akkor vereséggel ért véget a meccs, mert fel kellett adniuk a második pályát. Kíváncsian várjuk, sikerül-e bosszút állniuk most a szerveren vagy sem.

KÖZVETÍTÉS, MENETREND

A K&H MNEB CS:GO Kupát szakértői stábunk tolmácsolásában az Esport1TV Twitch csatornáján, valamint az Esport1.hu beépített pontgyűjtő felületén követhetitek élőben az alábbi menetrend szerint:

10.11. - kedd
18:00 - ONYX vs MIX

10.12. - szerda
18:00 - BEE vs ONYX/MIX

A K&H MNEB kiemelt támogatója a Digitális Jólét Program és az MI Kihívás.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!