LoL: Megállíthatatlan erő, újabb rekord Faker neve mellett

LoL: Megállíthatatlan erő, újabb rekord Faker neve mellett

Senki nem játszott még ennyi vb-meccsen.

Egy újabb nap, egy újabb rekord, amelyet a League of Legends valaha volt legjobb profi játékosa bezsebelt. Nem látni azoknak az eredményeknek és rekordoknak a végét, amelyet Faker pályafutása során már elért. Pedig úgy tűnik, még nem végzett, folyamatosan újabb elismeréseket gyűjt be.

A mai, Cloud9 elleni 2022-es világbajnoki csoportmérkőzéssel Faker hivatalosan is elérte a 100 lejátszott mérkőzést a Worldsök történetében – természetesen elsőként. Ráadásul a győzelmi aránya is elképesztő, 78 győzelem és 22 vereség, mindezt a világ legjobbjai ellen. A C9 ellen is sikerült nyerni, ezzel 2-1-es mérlegük van, ami holtversenyben első.

Sokan úgy vélték, hogy az idei év lesz Faker számára a legjobb lehetőség, hogy megnyerje negyedik világbajnoki címét. Legutóbb 2016-ban tudott győzedelmeskedni, ami már elég régen volt. Azóta járt már döntőben egyszer 2017-ben, valamint elődöntőben tavaly és 2019-ben, de az átütő siker már régóta várat magára. A tavaszt ennek megfelelően kezdték meg, megnyerték a tavaszi szezont óriási dominanciával, majd ezüstérmesek lettek az MSI-on és a nyári szezonban is az LCK-ban. Érdekesség, hogy olyan ellenfelet kapott a mérföldkőnek számító meccsen, aki szintén dobogós ebben a kategóriában. Jensen ugyanis nyolcadik világbajnokságán vesz részt, ami holtversenyben (Doublelifttel) első, ezeken pedig 83 mérkőzést játszott. Feltehetően fellép majd a második helyre, ugyanis az azt 86 találkozóval birtokló Perkz idén biztosan nem gyarapítja ezt a számot. Ez azt jelenti, ha a C9 nem éli túl a csoportkört, Jensen akkor is behozza horvát kollégáját.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted meddig jut el Faker a Worldsön?

  • 13 %
  • 0 %
  • 25 %
  • 19 %
  • 44 %
League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.