LoL: Ezért a bugért bannolta a Riot Oriannát

LoL: Ezért a bugért bannolta a Riot Oriannát

Eddig senki nem foglalkozott ezzel a buggal, most azonnali hatállyal bannolni kellett a mágust.

A 2022-es Worlds eddig több szempontból kihagyhatatlan programnak ígérkezik. Először is ott van a Rogue és a Fnatic, akik erőn felül teljesítenek. Előbbi 3-0-val vezeti a csoportját, utóbbi 2-1-gyel várhatja a főtábla folytatását. Természetesen a "parádézó" NA LCS-együttesek mellett sem lehet elmenni szó nélkül, a Cloud9, a 100 Thieves és az Evil Geniuses az idei világbajnokság csoportkörében pont annyi győzelmet tud együttesen felmutatni, mint a WiLD MultiGaming. A katasztrofális teljesítményt szakértőkből álló légiók igyekeznek megfejteni, de egyelőre nem értik, hogy mi mehetett ennyire félre. Ami még fejtörést okoz sokaknak, az egy bug, amely Larssennél jött elő. A Rogue középső ösvényese Oriannával reprodukálta a kritikus hibát, amely végül nem befolyásolta a mérkőzés kimenetelét, a Riotnál azonnal megkongatta a vészharangokat.

Az Oriannával kapcsolatos "game breaking" hibát Vandiril publikálta a közösségi médiában, valamint a legnagyobb videómegosztón. A Riot Games programozói azonnal leültek, hogy megfejtsék, mi lehet a Vonzáshullám (R) furcsa működése mögötti anomália. A megoldásra nem kellett sokat várni, az éles szervereken azonnali hotfixben javították a hibásan működő kódot.

A League of Legends-világbajnokság azonban másik frissítésen zajlik, így nem volt más megoldás, egyszerűen elérhetetlenné tették a csapatok számára a karaktert. Ennek megfelelően az előző mérkőzésnap egyetlen alkalommal sem bukkant fel a Szurdokban a csapatharcok kontrollálására képes bajnok.

Remélhetőleg Gnarral kapcsolatban nem kell ilyen drasztikus döntést meghoznia a Worlds szervezőinek, bár a szőrös yordle szintén nem működik hibátlanul.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te találkoztál már saját meccseden valamelyik buggal?