Tech: Saját mobilos alkalmazáson dolgozik a TheVR

Tech: Saját mobilos alkalmazáson dolgozik a TheVR

A háttérben már zajlanak a folyamatok, hamarosan megjelenhet a népszerű tartalomgyártók saját mobilalkalmazása.

Egy teljesen ingyenesen letölthető mobilos alkalmazás fejlesztésén munkálkodik a TheVR. A magyar gamer és tech közösség által jól ismert csapat elképesztő népszerűségnek örvend mind YouTube-on, mind Twitchen. Adásaikat többtízezren követik élőben, videóik nem egyszer a milliós megtekintést is túlszárnyalják. A tartalomgyártók legújabb projektjében a CodeYard programozóival álltak össze, hogy elkészüljön a TheVR-app.

Mit kapnak a rajongók a TheVR-apptól?

Gyakorlatilag mindent, amire szükségük van ahhoz, hogy folyamatosan képben legyenek kedvenceik munkásságáról. A hírfolyamon megtalálják majd a csapat minden tagjának közösségi médiás bejegyzéseit, lehet csemegézni az Instagramon és Twitteren fellelhető posztokból, valamint az összes videós anyagot is egyetlen bökéssel el lehet majd érni. Ez nagy segítség azoknak, akiknek nincs idejük, esetleg nincs lehetőségük naponta csekkolni a TheVR különböző felületeit, ugyanis egy helyen megtalálnak mindent.

Az iOS-re és Androidra készülő applikáció egyelőre még nem érhető el, a fejlesztés javában zajlik még a háttérben. Ha szeretnétek még többet megtudni a CodeYardnál történő munkáról, belelátnátok a folyamatokba, akkor ma 15:00-tól irány a Twitch, ahol még többet megtudhattok a TheVR-appról.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te letöltöd majd a TheVR-appot?