FIFA 23: Egy nagyobb frissítéssel javítja a hibákat az EA

FIFA 23: Egy nagyobb frissítéssel javítja a hibákat az EA

A felhasználói felülettel kapcsolatos problémákat is javít az EA, de javulnak a passzok és a kapusok is.

A FIFA 23 egyáltalán nem indult zökkenőmentesen, főként a PC-s verzió. Számos hibába ütközött az EA, már több apró módosítást is végrehajtott annak érdekében, hogy javuljon a játékélmény. Ezek még nem szűntek meg, így itt volt az ideje egy újabb frissítésnek.

Sok mindenen változtatott az EA a játékmenet, a Karrier mód és az Ultimate Team kapcsán is, de általánosabb változtatásokat is eszközöltek a Title Update #2 során. Lássuk is őket.

A teljes listát itt érhetitek el, amely elég hosszúra sikerült, rengeteg apróbb bugot javítottak ki, módosítást eszközöltek, ezekből emelünk ki párat. Az Ultimate Teamben eltávolították a csomagnyitási animációkat, amikor Stadion itemeket váltunk be az Objektívek, Division Rivals, Squad Battles, és FUT Champions jutalmakból. A játékoselemek másodlagos pozíciói mostantól a képernyő bal felső részén láthatók, amikor az Action menüt használjuk. A játékmenet kapcsán változott, hogy a Chip Shotok a tizenegyesek esetében csak a kapu középső harmadának irányába lehet elvégezni, valamint a labda röppályája a büntetőlövéseknél összességében kevésbé emelkedik fel. Ellenben a Chip Shotok pontossága javult. Hasznos változtatás még, hogy a lapos passzok esetén gyorsult a labda sebessége, erre sokan panaszkodtak az elmúlt hetekben. Ezen kívűl a kapusok is kaptak egy buffot, így jobb eséllyel hárítják a testükhöz közel érkező labdákat.

Szerinted min kéne még változtatni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te elégedett vagy a játékkal?

  • 0 %
  • 100 %