Futballisták is érkezhetnek a Modern Warfare 2-be

Futballisták is érkezhetnek a Modern Warfare 2-be

Neymar akár saját magát is irányíthatja?

Egy igencsak érdekes tweetet osztott meg egy szivárogtató. Felsorolt ugyanis néhány nevet, akik potenciális operátorok lehetnek az október 28-án érkező Call of Duty: Modern Warfare 2-ben. Lássuk is, kik is ők.

A poszt szerint a kiadatlan szereplők listáján számos futballista szerepel, olyan szupersztárok, mint Neymar, Lionel Messi vagy épp Paul Pogba. Amennyiben a szivárgás beigazolódik, az azt jelentheti, hogy az Activision tervez egy futballal kapcsolatos eseményt a Modern Warfare 2 számára. Az alábbi bejegyzésben látható neveket az Insider Gaming forrásai a program játékbeli fájljain keresztül megtalálták.

A játékon belüli fájlnevek általában az első „hivatalos" módja annak, hogy megállapítsuk, hogy egy kiszivárgás vagy pletyka valós-e. Bár az ilyen fájlnevek nem garantálják, hogy a Modern Warfare 2-be is érkeznek majd focisták, de a 2023-as FIFA-világbajnokság eseményének részei lehetnek. Azonban nem ez lehetne az első együttműködés a játékban. Már korábban beszámoltunk róla, hogy F1-es pályák is részei lesznek a játéknak. Ezen felül Idén a Godzilla és King Kong is bekerült a Warzone-ba. További hasonló együttműködéseket az Activision még nem erősített meg, de feltételezhetően a jövőben többet fogunk megtudni róluk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tetszik a CoD sportok felé nyitása?

  • 25 %
  • 75 %