Több MCU-film premierjét is elhalasztotta a Marvel

Több MCU-film premierjét is elhalasztotta a Marvel

Az új Bosszúállók mellett a Penge és kedvenc vörös ruhás zsoldosunk is érintett. 

A Marvel-moziverzum negyedik fázisa eddig nem feltétlenül hozta azt a minőséget, amit korábban megszokhattunk, bár volt egy-egy olyan alkotás, amire érdemes volt odafigyelni (Nem She Hulk, nem rád gondolok). Az egyik ilyen egyértelműen a Disney+ streaming platformra érkezett Moon Knight sorozat, melynek jövőjéről a főszereplőt alakító Oscar Isaac nyilatkozott bíztatóan nemrég. 

Valószínűleg Kevin Feige is érezte egyébként, hogy ez az etap csak amolyan átvezető volt, ezért a nyári Comic-Con rendezvényen elsütötte a nagyágyúkat és izgalmas projekteket jelentett be az ötödik és hatodik fázishoz. Az impozáns felhozatalhoz nemrég csatlakozott a Ryan Reynolds és Hugh Jackman főszereplésével készülő Deadpool 3-is, a minap azonban baljós hírek érkeztek a franchise háza tájáról, ugyanis a stúdió több film premierjét is elhalasztotta. Először is, a kicsit hányattatott sorsú Penge debütálását majdnem egy évvel eltolták, 2023 november 3. helyett csak 2024. szeptember 6-án érkezik a mozikba, de a szófosásos zsoldos kalandjainak legújabb felvonása meg 2024. november 8-án debütál majd. 

A komolyabb csúszást a Fantasztikus Négyes-film szenvedte el és 2024. november 8. helyett csak 2025. február 14-én láthatjuk, de a Bosszúállók: Titkos háború sem úszta meg és 2025. november 7. helyett csak 2026. május 1-én lesz a premier. Mindezt valószínűleg egy furcsa dominóeffektusnak köszönhetjük, melynek első eleme a Penge gyártásának leállítása volt, nincs még ugyanis rendező, plusz a forgatókönyvvel is vannak gondok. Habár a csúszások nem sok jót jelentenek a franchise renoméját illetően, szerintem inkább jöjjenek később az alkotások, de legyenek rendesen összerakva, mint hamarabb, de félkészen. Ti mit gondoltok, tartható egyébként az MCU feszített tempója, vagy további elhalasztásokra számíthatunk? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!