Rekordot döntött a FIFA 23 az első héten

Rekordot döntött a FIFA 23 az első héten

Ez lehet minden idők legjobb FIFA-játéka?

Nos, biztosan sokatok első reakciója az volt, hogy mégis miben döntött rekordot? Legrosszabb FIFA ever? Legtöbb hiba valaha? Ezt nem tudjuk, lehetséges, ám egy hivatalos mérföldkövet biztosan elért az EA és a FIFA 23: sosem kezdtek még ennyire erősen. Te közte voltál az első játékosoknak?

Az EA-nél elkezdték behűteni a pezsgőt, csak aztán nehogy az arcukba pukkanjon. Az első héten ugyanis, több mint 10,3 millió játékos játszott, ami a FIFA-franchise legerősebb indulása. A cég azt ígérte, hogy minden idők legjobb FIFA-játékát hozza el, nos úgy tűnik a játékosokat meggyőzték.

„A rajongók reakciója hihetetlen, és nagyon örülünk, hogy a közösségünk rekordszámban játszik kedvenc játékosaival és csapataival a FIFA 23-ban" – mondta Nick Wlodyka, az EA Sports FC alelnöke. Hozzátette: „A férfi és a női világbajnokság, valamint a női klubfoci tartalmának izgalmas frissítései a játékban még hátra vannak, így még csak most kezdtük el biztosítani a játékosoknak az eddigi leghitelesebb és legmeghittebb élményt." Az biztos, hogy hatalmas játékról beszélünk: több mint 300 partnerrel, 19 000 játékossal, 700 csapattal, 100 stadionnal és 30 ligával világszerte a FIFA 23-ban mindenki megtalálhatja azt a futballközeget, amelyben a legjobban érzi magát. Ez jövőre tovább bővülhet a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség kiválásával, így az EA keze kevésbé lesz megkötve, amitől sok jót remél a cég és a közösség egyaránt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked is megvan a FIFA 23?

  • 0 %
  • 100 %