LoL: Tyler1 sajátos stílusában értékelte az NA-csapatok worldsös teljesítményét

A mai nap rácáfolhat a Cloud9 Tyler1 kritikáira.

Eddig tartott a pihenő, ma este 21:00-tól folytatódik a 2022-es Worlds, az év legnagyobb League of Legends versenye. A csoportkör második félidejét a Fnatic, a Cloud9, a T1 és az Edward Gaming Hycan nyitja, ebből a négyesből két csapat biztosan ott lesz a rájátszásban. A legnagyobb esélye a kiesésre a C9-nak van, ugyanis az LCS-bajnok egyetlen győzelmet sem szerzett eddig. Szerencséjükre nem lehet csak őket negatív példaként kiemelni, mert az Evil Geniuses és a 100 Thieves hasonlóan stabil teljesítményt nyújtott eddig. A 0-9-es eredmény mellett Tyler1, a világ legnépszerűbb LoL streamere sem mehetett el szó nélkül.

Hallgassátok meg a monológot, amelyben csak a cenzúrázandó részekből könnyedén lehetne egy novellányit összegyűjteni. Az amerikai tartalomgyártó kijelentette, ha 0-18-at "repeszt" az NA-régió a főtáblán, akkor jobb lenne, ha a játékosok inkább nem mutatkoznának többet úgy a nyilvánosság előtt, hogy látható az arcuk.

Ha nem hiszitek el, hogy tényleg mennyire gyengén teljesít a régió, akkor itt egy érdekes statisztika. A három LCS-klub, a kilenc lejátszott mérkőzés egyikén sem tudott Tier 2-es tornyot dönteni. Gyakorlatilag nem voltak olyan helyzetben, hogy beleszóljanak a mérkőzés alakulásába, az első percektől kezdődően alárendelt szerepbe kényszerültek. A C9 és az EG esetében ez talán érthetőbb, mert tényleg nagyon erős csoportba kerültek, de a 100 Thieves a CTBC Flying Oysterrel szemben sem tudott értékelhető momentumot produkálni.

Szerinted összejöhet a 0-18 NA-nek?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a C9 ma repeszt egy 0-3-at?