LoL: Marad olyan rekord, amit nem dönt meg Faker?

LoL: Marad olyan rekord, amit nem dönt meg Faker?

Újabb nap, újabb Faker-rekord.

Faker pályafutására régóta elfogytak a jelzők, de úgy néz ki nem tud leállni. Néhány napja már megdöntött egy Worlds-rekordot, most pedig robog tovább. 5-1-es mérleggel a T1 megszerezte az A csoport első helyét és bejutott a negyeddöntőbe, közben Faker egyénileg is az élre tört egy komoly statisztikai mutatóban.

Méghozzá mostantól az ő nevéhez fűződik a legtöbb gyilkosság a világbajnokságok történetében. Az eddigi rekordot Uzi tartotta 350-nel, ezt szárnyalta túl Faker a Fnatic ellen, aki már 360 killt számlál. Ráadásul ebből 30 solo gyilkosság volt, ami szintén rekord. Azért Uzi előtt is meg kell emelnünk a kalapunkat. 2019 óta nem szerepelt vb-n, ennek tudatában félelmetes, milyen sokáig tartotta a csúcsot minden idők talán legjobb lövésze. Összességében kevesebb szereplés alatt érte el a 350-es álomhatárt, bár ez az ég világon nem von le semmit Faker érdemeiből.

Faker tehát menetel a negyedik világbajnoki címe felé, a csapata és ő is kirobbanó formában van, ez alapján a számláló nem most fog megállni, még az sem kizárt, hogy 400 felett fejezi be páratlan karrierjét. Ráadásul a kiválóság még mindig bizonyítja, hogy mechanikailag a csúcson van, ha kell carryt játszik, ha arra van szükség hátrébb lép és támogatóbb hősökkel vesz részt a küzdelmekben. Ez pedig sok sikert hoz neki és a csapatának is.

Szerinted meglesz Fakernek a 400 gyilkosság?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Megnyeri Faker szerinted a vb-t?

  • 73 %
  • 27 %
League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.