Amikor a FIFA istenei nem a mi sikerünknek szorítanak

Amikor a FIFA istenei nem a mi sikerünknek szorítanak

Nem mindig úgy sikerül a kivitelezés, ahogy eltervezzük.

FIFA-karrierünk során számos emlékezetes pillanattal gazdagodunk. Rengeteg gólt rúgunk, mérkőzést nyerünk és trófeát szerzünk. Vannak azonban olyan pillanatok, amiket inkább elfelejtenénk, de ez nem egyszerű. Ezt okozhatja akár egy bug is, de a fortuna sem mindig áll mellénk. Most erre láttunk két példát. Mindenkivel előfordul, mégis megmosolyogtató történéseknek lehetünk szemtanúi.

Az első videóban azt láthatjuk, hogy már a ráadás perceiben vagyunk. Az eredeti 2 percen már túl vagyunk, a hátrányban lévő csapat kapott egy utolsó utáni esélyt, hogy egyenlítsen. A cikk felvezetése alapján gondolom kitaláltátok, hogy ez nem jött össze. Mellé fejelte a támadó? Felszabadítottak a védők? Nem, egyik sem, az odafutó társát rúgta fejbe a sarokrúgást elvégző játékos. Persze a két érintett hangos nevetésben tört ki az eset kapcsán, meg tudjuk érteni. Az biztos, hogy a csapat neve találó, ugyanis az AC Depression hagyta el vesztesen a pályát.

A második esetben már összejön a gól, bár ennek nem biztos, hogy örül a kirúgást elvégző játékos. Az 1-0-s előnyben játszó MST vezet támadást a 934 együttese ellen, azonban a kísérlet elszáll a kapu felett. A kirúgást azonban sikerül a lehető legrosszabb módon elvégezni. A kapus nem az ellenfélnek passzol, az sem kellemes, de ez még kínosabb. Ugyanis fejbe rúgja a saját védőjét, róla pedig a labda védhetetlenül hull vissza a kapuba. A támadók elmennek ünnepelni, így már 2-0-ra vezetnek. Arról, hogy mi lett a találkozó végeredménye, nincs tudomásunk.

Neked melyik eset tetszett jobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Veled is sűrűn előfordul, hogy olyan játékost találsz el kritikus helyzetben, akit nem kéne?

  • 38 %
  • 63 %