LoL: Itt vannak K'Sante képességei, ismerjétek meg az új hős játékmenetét

LoL: Itt vannak K'Sante képességei, ismerjétek meg az új hős játékmenetét

Először egy teaser, majd egy cinematic trailer érkezett K'Sante főszereplésével, de itt van az a videó, amire mindenki várt.

A Riot Games sokáig adagolta az információmorzsákat, azonban eljött a pillanat, amikor már nem lehetett tovább húzni K'Sante valódi leleplezését. Az alábbi játékmenet videóból kiderül, hogy a League of Legends 162. hőse pontosan milyen képességekkel rendelkezik, a LoL első LMTBQ-fekete bajnoka hogyan tudja majd megvetni lábát a metában.

Ntofo Strikes (Q)

A spamelhető ability, amely gyakorlatilag nem kerül manába. Lassít, valamint kábítani is tud, miközben K'Sante bedobja maga mögé a célpontot. Folyamatosan stackelődik, egyre egyre erősebb hatásokat lehet elérni vele.

Path Maker (W)

Hasonlóan fel kell húzni a képességet, mint Vi Vault Breakerjét (Q), így lehet ellökni az ellenfeleket.

Footwork (E)

Extra pajzsot kap a karakter, valamint egy kisebb távolságra dashsel.

All Out (R)

Egy gombnyomással át tud alakulni K'Sante tankból valódi pusztító gépezetté, avagy előcsatározóvá. HP-t és armort + magic resistet áldoz be azért, hogy extra támadóstatokat kapjon. Az átváltozás csak átmeneti, egy meghatározott idő után ismét tankként segíti csapatát a hős.

A videó talán legizgalmasabb része 56 másodpercnél látható. K'Sante teljes életerejének felét elveszti, cserében átlöki Settet a falon, majd torony alatt befejezi az ellen. Itt látható élesben, hogy milyen az, amikor tankból skirmisherré alakul át a harcos. Összességében egy elképesztően sok CC-vel rendelkező champet rakott össze a Riot, amelyik elég tankos, miközben mobilitásból sincs hiány. Meglepő lenne, ha ezek után nem próbálnák ki a játékosok supportként.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted toposként vagy supportként lesz többször pickelt hős K'Sante?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.