LoL: K'Sante megküzd a bestiával, új videón az LGBTQ-fekete harcos

Itt van a League of Legends 162. hősének első olyan videója, amelyben végre harc közben látható a K'Sante.

Felpörgette a Riot Games az új hőssel kapcsolatos videók publikálását, K'Sante első hivatalos teasere után máris itt van egy újabb bemutató anyag. Végre kiderült, hogy nagyjából mire lesz képes a felső ösvényre tervezett karakter, amely a League of Legendsnek a 162. bajnokaként próbálkozik megvetni a lábát a metában. A topos hivatalos megjelenésérére már nem kell sokat várnotok, ugyanis a korábban bejelentett Lil Nas X tematikájú Prestige Edition hőskinézetet még a 2022-es Worlds végéig biztosan be kell pakolni a kliensbe, hogy rányúlhassanak az idézők. Érdekesség, hogy K'Sante lesz az első LGBTQ-csoporthoz tartozó fekete hőse a LoL-nak, ezt maga DeObia erősítette meg, aki a bajnok hangját kölcsönzi.

K'Sante hivatalos cinematic videója

A vadászat folytatódik, a hamarosan debütáló bajnok két hatalmas fegyverrel ("ntofosokkal", azaz tompa nehézfegyverek) zúzza szét az ellenséget a legújabb bemutatójában. A végső csapás bevitele előtt látható, hogy képes dashelni, vagyis mozgékonyságban felveheti a versenyt a mobilisabb bruiserekkel. Az ultimate képessége simán lehet az a hatalmas felütés, amely egy méretes krátert hagy a földön. Egyelőre ennél többet nehéz megfejteni az animációból, már alig várják a rajongók, hogy végre valódi játékmenet videót publikáljon a Riot.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik szerepkörben játszanak majd a legtöbben K'Santéval?

Partnereink ajánlata

Gamestar

  • RaavenTheRed 1 éve
    LGBTQ... Na EZ aztán rohadtul fontos információ egy Játékbeli karakterről, de tényleg... Most nem akarok se bunkó se sértő lenni de őszintén ki a fenét érdekel egy karakter szexuális beállítottsága? Mi a fenének kell ilyet így bejelenteni? Addig szórakozik ezekkel a Riot amíg egyszer nagyon csúnya botrányok fognak kirobbanni ebből, aztán meg csodálkoznak ha megint pereskedés lesz, meg stb. Ez a cég egyre idiótább és röhejesebb de tényleg...
    0 0 Válasz
    • justwalkingmydog 1 éve RaavenTheRed
      Azért írták bele a cikk címébe és tartalmába, hogy többen (akár dühből is) rákattintsanak és elolvassák. A tweet a szinkronszínésztől származik, aki gondolom ezért volt büszke arra, hogy K'Sante-nak kölcsönözhette a hangját. Hivatalos forrásból nem láttam kiemelve, hogy "ÍME K'SANTE AZ ELSŐ LGBTQ+ FEKETE HŐS", csak bíztak abban, hogy az emberek nem vakok és észreveszik, hogy az íjász egy férfi (+így az olyan országokban, ahol ez tilos, könnyen cenzúrázhatják). Ne haragudj, hogy rákérdezek, de miért robbannának ki botrányok abból, hogy megemlítik a karakter szexuális beállítottságát? Igaz, csak azokat érdekli, akiket a lore meg a háttérsztori, de nem látom, hogy lenne ebből ismét pereskedés (pláne nem olyan mint az előző).
      0 0 Válasz
      • RaavenTheRed 1 éve justwalkingmydog
        Hidd el a Community képes ilyen dolgokat a kelleténél is jobban felfújni. Olyan akár a futótűz elég ha pár ember elindítja valamelyik platformon akár twitter akár reddit és utána könnyen nagyobb botrány lehet belőle. Már lassacskán 10 éve Lolozok és láttam mire képes a community. A karakterek szexuális beállítottsága egy olyan dolog ami igazából senkit sem érdekel mert mindenkinek a maga dolga hogy az adott karit hogyan látja, de az ilyenféle bejelentések vagy mondjuk az olyan mint amikor a Riot hivatalosan is bejelentette hogy Neeko is lezbi, az már azért kissé olyan erőltetettnek tűnik a Riot részéről és a Community nem biztos hogy túlságosan kedvesen tolerálja az ilyesmit. Gondolj csak bele, kijön a Champ, elkezdik mainelni a játékosok akik megkedvelték és utána jó eséllyel jönnek majd azok akik megállás nélkül Spamelik a gyűlölet Chatet hogy "Jaj a gyerek egy b******i champet Mainel akkor biztos ő is az" és hasonlók. Arra célzok ezzel hogy a Riot nem veszi észre hogy ezekkel csak egy támadási pontot nyit a játékosokon és ezzel csak tovább növelik a Community Toxicusságát ahelyett hogy tennének ellene. Nem azzal van a baj hogy próbálják az új karakterek személyiségét színesebbé és érdekesebbé tenni, hanem hogy olyan dolgokba is belenyúlnak amiket inkább jobb lenne békén hagyni. Ez az a dolog ami könnyen botrányokhoz vezethet, a kérdés csak ugye az hogy mekkorákba. Engem személy szerint nem érdekel a kari sexuális beállítottsága, csak gyűlölöm mikor ilyen infót vagy utalást adnak egy champről, mert teljesen feleslegesek.
        0 0 Válasz
    • Deadly_megan 1 éve RaavenTheRed
      A karkatereknek van háttér storya és az egész játéknak van egy storya. s ha már van story akkor a karaktereknek vannak egyéb tulajdonságaik is. Pl szexuális beállitottság. A lolnál ez még meg is van spékelve azzal h folyamatosan halad a story előre. Irásod alapján akkor a story aka a lore se érdekel senkit és feleslegesen dolgoznak azzal is a fejlesztők :D
      0 0 Válasz
      • RaavenTheRed 1 éve Deadly_megan
        Nem éppen erre gondoltam, de mind1.
        0 0 Válasz
        • Deadly_megan 1 éve RaavenTheRed
          akkor mire gondoltál?
          0 0 Válasz
  • centre_syrup 1 éve
    GG
    0 0 Válasz
  • Ghostrider 1 éve
    gg
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!