LoL: Ismerjétek meg  a legújabb hőst, K'Santét!

LoL: Ismerjétek meg a legújabb hőst, K'Santét!

A rejtélyes új hős még a szezon vége előtt megérkezik az Idézők Szurdokába.

Hónapok óta tartó várakozás után a Riot Games bemutatta a közelgő tankos top lanert, K'Santét. Ezzel ő lehet az ötödik champion, aki idén csatlakozik a játékba Renata Glasc, Zeri, Bel'Veth és Nilah után. A Riot Games utoljára 2020-ban adott ki rendes tankot, amikor Rell jelent meg, ám ő nem a felső ösvényen, hanem támogatóként érzi jól magát, őt leszámítva utoljára Ornn érkezett, mint igazi elpusztíthatatlan hős, ennek már öt éve. K'Sante Shurimából, Nazumah városából érkezik, fontosabb ismérvei a zúzófegyvere és az öngyógyító páncélja, ebből következtetve, akár az is lehet, hogy valójában brusier lesz, nem igazi tank. Hamarosan megtudjuk.

A hőst sokáig homály fedte, keveset tudtunk meg róla. Azonban néhány hete kiderült, hogy Lil Nas X-szel közreműködésével kap egy presztízs skin-t. Mivel a skin megjelenését november 3-ára tervezték, várható volt, hogy K'Sante is akkor érkezhet. Nos, ez valóban így lesz, a tervek szerint a 12.21-es patchben fog megjelenni, amely november 3-án várható.

Az alábbi teaser trailerben láthatjuk a champ alapmodelljét, amelyet Lil Nas X ihletett, valamint történetét, miszerint ősei építették Nazumaht, és arra tette fel az életét, hogy megvédje népét a szörnyektől. A játékmenetéről vagy a képességeiről egyelőre nem tudtunk meg semmit, de várhatóan rövid időn belül ezekkel is jelentkezik a Riot Games.

Neked eddig tetszik K'Sante?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Tetszett a teaser videó?

  • 67 %
  • 33 %