LoL: Clash-problémák, avagy ez is oka lehet a sok feladásnak

LoL: Clash-problémák, avagy ez is oka lehet a sok feladásnak

Minden második héten lehet Clasht indítani, azonban a rengeteg feladott mérkőzés elrontja az élményt.

A Riot Games egyik hatalmas találmánya volt, hogy a kliensen belül létrehozta a kéthetente megrendezésre kerülő mini-bajnokságokat. Ez a Clash, amely gyakorlatilag úgy biztosít minden játékos számára versenyzési lehetőséget, hogy nem kell hozzá külső platformokra regisztrálni. A rengeteg hiba, fagyás és elmaradt jutalmazás ellenére jól működik a rendszer, de van egy olyan probléma, amellyel igenis kezdenie kéne valamit a League of Legends mögött álló fejlesztőknek és menedzsereknek. Az alsó ágon ténylegesen lejátszott meccsek száma elenyésző, rengeteg feladással találkozhatnak az idézők, amely megöli az élményt. Itt van két módszer, amelyek talán elég motivációt biztosítanának a játékosok számára, hogy ne az "FF"-et válasszák, hanem harcoljanak a végsőkig.

Változtatni kéne a jutalmazási rendszeren

Az egyik legnagyobb visszatartó erő, hogy alsó ágról nem igazán lehet értékes nyereményeket begyűjteni. A Ward-skinek, az extra narancs esszencia, a logók nem adnak akkora pluszt, hogy ezért a csapatok mindent beleadjanak, a szabadidejüket feláldozzák a Clash oltárán. 

Át kéne időzíteni a kezdést

Az első összecsapások 21:15-kor rajtolnak, ami azért bőven belenyúlik már az estébe. Ha belegondoltok, legalább négy mérkőzést végig kéne játszani, hogy lezáruljon az alsó ág is. Ez azt jelenti, hogy hajnali 1-2-ig kvázi kényszeríti a LoL az idézőket arra, hogy koncentráljanak és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák. Szombatonként ez még belefér, de vasárnap éjjel ez kivitelezhetetlen a másnapi meló és iskola miatt. Esetleg egy korábbi start megoldást kínálna a feladások problémájára.

Ti szoktatok Clashezni?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik nap szoktál inkább Clashezni?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.