LoL: Hibásan működött egy legendás tárgy a világbajnokságon

LoL: Hibásan működött egy legendás tárgy a világbajnokságon

Szomorú azt látni, hogy kritikus pillanatokban gabalyodnak össze a programkódok a világ legnagyobb e-sportversenyén.

Hatalmas meglepetésre a Top Esports kiesett a 2022-es Worlds főtáblájának csoportkörében, így a kínai ezüstérmes nélkül folytatódnak a küzdelmek. A Tian, knight, JackeyLove trió által fémjelzett együttes nem bírt el a GAM Esportsszal a 7. meccsnap második felvonásában, ezzel megpecsételődött a sorsuk. A vietnami bajnok hatalmas szívvel küzdött még a legnehezebb pillanatokban is, így teljesen megérdemelten nyerték meg első és egyben utolsó mérkőzésüket az idei VB-n. De! A legfontosabb harcban előkerült egy olyan hiba, amely végzetesnek bizonyult a TES számára. Lucianon ott volt egy Maw of Malmortius, amely egyszerűen nem működött úgy, ahogy kellett volna a legendás tárgynak.

Lucian, Malmortius bendője és a Karthus ulti

A Top Esports óriási erőkkel ostromolta a GAM bázisát, amikor durrant egy Gyászcsapás. Levi gyakorlatilag egyetlen gomb megnyomásával megállította a kínaiak előrenyomulását, de porszem került a gépezetbe, amit csak kevesen vettek észre a harc hevében.

JackeyLove-on ott volt a varázsellenállást biztosító Maw of Malmortius, amely ugyan aktiválódott, a pajzsot nem kapta meg a lövész. Ennek a bugnak is köszönhetően a VCS-bajnok visszaverte a támadást, majd ledöntötte a TES Nexusát. Sokan úgy gondolják, hogy a First Strike rúna miatt történhetett ez az anomália, de ezt egyelőre sem megcáfolni, sem megerősíteni nem akarta, esetleg nem tudta a Riot Games. A programozóknak nem ez az első olyan hiba, amivel foglalkozniuk kell, ugyanis korábban Orianna, Gnar és Darius sem működött tökéletesen.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Lucian melyik hőssel a legerősebb párban?