FIFA 23: Foden bemutatja az igazi hipermozgást

FIFA 23: Foden bemutatja az igazi hipermozgást

Újabb nevetséges hiba az EA részéről.

Már megszokhattuk a FIFA-játékoknál, hogy viccesebbnél viccesebb bugokba és glitchekbe botlunk, amelyek néha befolyásolják a játékmenetet, máskor szerencsére nem. A most bemutatott hiba az utóbbiba tartozik, így mindenkinek lehet egy jó pillanata, miközben nézi.

Alapvetően zavaró az ellenfél gólörömét nézni. A kapott találat önmagában is frusztráló, erre pedig még rájön az örömködés, amikor mi már folytatnánk a meccset, hogy visszavágjunk. Ráadásul voltak olyan ünneplések, amelyek különösen provokatívak voltak vagy sokáig tartottak. Az EA próbált tenni ez ellen, hiszen jelentősen rontja a gólt kapó játékos játékélményét a jelenség. Azonban a közösség most felfedezett egy olyan lehetőséget, ami mindkét fél számára szórakoztató lehet. Persze valószínű, hogy az EA hamarosan lép, és kijavítja a hibát.

A Hypermotion2 technológia több, mint 6000 új animációt tartalmaz a lövéshez, a cselezéshez, a passzoláshoz és sok máshoz. Azonban ebben az esetben kissé átértelmeztük a hipermozgást. Te is érzed már a hype-ot?

Úgy tűnik az angol támadó kissé hiperaktív lett, és olyan vibráló táncot nyom le, hogy mi is beleszédültünk. Nem tudjuk, hogy bírja Foden gyomra, lehet legközelebb nem energiaitallal kellene kávét főznie reggel.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked tagja Foden a csapatodnak az Ultimate Teamben?

  • 100 %
  • 0 %