FIFA 23: Messi lett a Hónap játékosa a Ligue 1-ben

FIFA 23: Messi lett a Hónap játékosa a Ligue 1-ben

Az argentin nyújtotta a legjobb teljesítményt szeptemberben.

Hamarosan érkezik a Ligue 1 POTM SBC a FIFA 23 Ultimate Teambe. A jelöltek arra, hogy a Hónap játékosa legyenek szeptemberben a Paris Saint-Germain kiválósága, Lionel Messi, Jonathan David, a Lille csatára és Dango Ouattara, a Lorient támadója voltak. Rájuk lehetett szavazni, ám a voksolást már lezárták. Úgy tűnik a szivárogtatások alapján, hogy az argentin lesz a végső győztes.

Mivel Messié alapból is az egyik legerősebb lap a játékban, várhatóan hatalmas SBC, magas árak, és egy különösen erős POTM-kártya várható. A leak egyébként a megbízható kiszivárogtató FifaTradingRomaniától származik, de Fut Sheriff is megerősítette.

Szeptemberben a PSG minden bajnokiját megnyerte, ezeken Messi két gólt és két asszisztot szerzett. Ouattara három meccsen négy találatot és két gólpasszt jegyzett, de a rajongókra és a közösségre való tekintettel valószínűbb Messi győzelme. Több szurkolója van, valamint a lapját is többen építenék be a csapatukba, mivel jobb értékekkel rendelkezik. Ezen felül a gyűjtők számára az értéke is magasabb, így talán jogos lehet, még akkor is, ha a számok alapján nem ő teljesített a legjobban. Persze ebből a két adatból nagyon keveset tudunk meg a valós teljesítményéről, a hatásáról a csapata játékára, ám a futballt követők nagy része erre az alapstatisztikára támaszkodik, amikor megítéli, hogy kinek mennyire ment jól a játék az adott időszakban.

Szerinted megérdemelt Messi sikere? Te kinek adtad volna a díjat?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te is Messinek adtad volna a díjat?

  • 20 %
  • 0 %
  • 0 %
  • 80 %