Hirdetés

LoL: Leleplezték a Lil Nas X K'Sante Prestige Edition skint

Közel 100 új kozmetikai tartalom érkezett meg a PBE-re.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

Hétfőn az Égi hőskinézetek felbukkanása kavart port, tegnap végre Lil Nas X és a Riot Games bemutatta a közös skinjét, az Empyrean K'Sante Prestige Editiont. A League of Legends új elnöke nem aprózta el, tényleg egy elképesztően látványos és egyedi kinézetet sikerült összehozni a 162. LoL-hőshöz. A 12.21-es frissítéssel, november 3-án debütáló új kozmetikai tartalmakat megtaláljátok a PBE-n, a hivatalos teszt szerveren.

Empyrean K'Sante - 1350 RP

Prestige Empyrean K'Sante - 100 Mythic Essence

Empyrean Jax - 1350 RP

Empyrean Jhin - 1350 RP

Empyrean Lux - 1350 RP

Empyrean Pyke - 1820 RP

Külön érdekességként meg kell említeni, hogy Pyke már rendelkezik egy legendás hőskinézettel (PROJECT), valamint egy kizárólag mitikus esszenciából megvásárolhatóval (Ashen Knight). A Riot ennek ellenére úgy döntött, hogy az új skincsaládból ez a karakter lesz az, amelyik elsőként örülhet drágább változatnak.

Empyrean Vex - 1350 RP

Empyrean Zac - 1350 RP

Empyrean Zed - 1350 RP

Az összes, nem Tekintély Kiadású Égi hőskinézethez 9-9 chromát terveztek a grafikusok, vagyis elképesztő mennyiségű RP-t költhettek el ezekre az extra átszínezésekre. Emellett számos ikon, a GIGACHAD hangulatjel és az Empyrean Ward bukkant még fel a PBE-n.

Minden új kozmetikai tartalmat megtaláltok az alábbi galériában!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te maineled majd K'Santét?

Hirdetés
2 db hozzászólás
  • centre_syrup 3 hónapja
    GG
    0 0 Válasz
  • RaavenTheRed 3 hónapja
    Az a Prestige skin ideális lesz azoknak akik meg szeretnék magukat hányatni azt hiszem. Luxból meg már tényleg kezd egy kicsit sok lenni. Lassan már nem lesz olyan Skinline amibe a drágaság ne pofátlankodná be magát, még akkor is ha amúgy rohadtul nem illik bele.
    0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!