Úgy tűnik a Crystal Dynamics tényleg szeretné feléleszteni a Legacy of Kain szériát

Emlékeztek még a Legacy of Kain játékokra?

Nem is tudjuk már, hogy pontosan hányszor, de rengeteg alkalommal megénekeltük már mi is, illetve a játékos közösség nagyja is rendszerint előhozakodik azzal a kérdéssel, hogy mi van a Blood Omen, mi van a Legacy of Kain játékokkal? A jogok ott vannak a Tomb Raider játékokat is készítő Crystal Dynamics csapatánál, de immár hosszú évek óta kallódnak. Hivatalos bejelentés még most sem érkezett, de egy aprócska fénycsóva megjelent az alagút végén.

A Crystal Dynamics egy online kérdőívet dobott a játékosok közé, melyben arról érdeklődnek, hogy ismerjük-e a szériát, mely részekkel játszottunk, melyek voltak a kedvenceink és mit várnánk el egy új Legacy of Kain epizódtól, egy remake-től, egy reboottól? Meglehetősen sokrétű a kérdőív, alaposan körbejárja a témát, persze konkrét bejelentés nélkül. Az viszont egyértelműen leszűrhető, hogy a fejlesztők végre elkezdtek gondolkodni Raziel és Kain kalandjainak felélesztésén. Külön pirospont jár azért, amiért azonnal a fanoknál érdeklődnek, hiszen elmondhatjuk mitől voltak jók a régi epizódok, mi volt az ami nem tetszett és azt is megírhatjuk nekik, hogy milyen stílusban, milyen formában szeretnénk új részeket kapni.

A kérdőívet itt tudod kitölteni.

Reméljük, hogy a csapat elégedett lesz a válaszokkal, ki tudnak majd dolgozni egy erős tervet, azt el is tudják fogadtatni a kiadójukkal és tényleg megvalósulhat majd egy új Blood Omen vagy akár egy új Legacy of Kain játék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te minek örülnél jobban, remake-nek vagy rebootnak?

  • 17 %
  • 33 %
  • 50 %