FIFA 23: Megérkezett az ötödik Team of the Week is

FIFA 23: Megérkezett az ötödik Team of the Week is

Rendelkezel TOTW-kártyákkal az idei játékban?

Megszokhattuk, hogy az EA minden szerda este kihirdeti az adott hét legjobbjait. Ezúttal sem volt ez másképp, érkezett menetrendszerűen az ötödik Hét csapata is. Ezúttal sajnos magyar játékos nélkül, de rengeteg sztárral teletűzdelve kaptuk meg a Team of the Weeket. Van köztük ráadásul olyan futballista, aki már jóval túl van pályafutása csúcsán, így kellemes meglepetés, ha meglátjuk a nevét a névsorban.

Elsősorban itt Luiz Gustavóra gondolok, aki jelenleg a szaúdi Al-Nassr FC-ben rúgja a bőrt, de 2013-ban még triplázott a Bayern München kötelékében, majd lehúzott több évet a Wolfsburgnál, a Marseille-nél és a Fenerbachénál. Mivel már nem játszik Európában, kevésbé van szem előtt, de ettől még remek teljesítményt nyújt hétről hétre, ez pedig nem kerülte el az EA figyelmét. Mellette nagy sztárok is felbukkannak természtesen, ott van például Neymar, Leroy Sané, Toni Kroos vagy épp Dusan Vlahovics, de ott van a Messivel a POTM-díjért harca szálló David is.

A rengeteg promóció és különleges lap mellett a TOTW már talán nem a legfontosabb a játékosok életében, de azért remek kis lapokat lehet összeszedni. Főleg, hogy most is szerepelnek olyanok, akikre a jövőben is számíthatunk, egyre erősebb kártyákat szerezve.

Te kinek örülsz leginkább a listán? Kit hiányolsz?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted a legjobb csapatot állították össze?

  • 100 %
  • 0 %