Hátborzongató előzetessel jelentették be a Silent Hill 2 remake-et!

Hátborzongató előzetessel jelentették be a Silent Hill 2 remake-et!

Az ikonikus játék felújításán a lengyel Bloober Team dolgozik az Unreal Engine és az eredeti alkotók segítségével. 

Az elmúlt néhány hétben felreppentek a pletykák, hogy a Konami az éppen szunnyadó Silent Hill franchise felélesztésén dolgozik, az értesülések pedig tegnap beigazolódtak, ugyanis több projektet is bejelentettek. Első körben talán a legizgalmasabb a Silent Hill 2 remake, amit a lengyel Bloober Team készít az Unreal Engine segítségével, azon igyekezve, hogy megőrizzék az eredeti játék hangulatát és hátborzongató atmoszféráját. 

A projektbe természetesen az eredeti alkotók is besegítenek, továbbá a játék újra alkotásához a motion capture technológiát is használták, melynek segítségével nagyjából minden átvezetőt elkészítenek. Premierdátum egyelőre nem ismert, az viszont biztos, hogy a játékot csak PC és PlayStation 5 platformokon élvezhetjük. A Steam oldalt már élesítették és lehet kívánságlistára tenni a játékot, előzetes meg az alábbi videóban, jó borzongást!

A kedvcsináló alapján nektek egyébként hogy tetszik a projekt? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.