LEC: Robbanthatják a G2-t, szupercsapatot építhet az SK

LEC: Robbanthatják a G2-t, szupercsapatot építhet az SK

Beindultak a mozgolódások az európai topligában, több csapat is átalakulhat a 2023-as tavaszi szezonra.

Az elmúlt napokban négy játékos neve merült fel a legnagyobb pletykagyárosoknál. LEC Wooloo vezetésével ez a kis csapat minden évben szeptemberben magasságában elkezdi felkutatni a forrásokat, hogy a hivatalos bejelentések előtt már elhintsék egy-egy átigazolás morzsáit a közösségi médiában. Adam visszatéréséről már olvashattatok, azonban ez csak a jéghegy csúcsa volt. A pletykák szerint a G2 Esports nem tart igényt jövőre Flakked és Jankos szolgálataira, miközben ezzel párhuzamosan az SK Gaming elkezdte megnövelni a LoL-csapat költségeit, hogy egy szupercsapatot építhessen fel. A jelek szerint a német gárda már ki is szemelte új felső ösvényesét.

SK szupercsapata, Irrelevant a topon

Az elmúlt szezonokban két ötösre lehetett rámondani, hogy tényleg nem volt alja annak a kútnak, amely a fizetési igényeket tartalmazza. A Team Vitality hiába igazolta le Perkzt, Alpharit és Carzzyt, végül két "futottak még" rájátszás helyezés lett a jutalmuk. A Fnatic ennél jóval tovább jutott, ők a 2022-es League of Legends-világbajnokság csoportkörében búcsúztak. Az SK Gaming valami hasonlót tervez, ugyanis a források szerint megnövelték a keretet, amiből gazdálkodhat a LoL-részleg. Irrelevant érkezésével egy hazai játékos (német szervezet, német idéző) adhat stabilitást a felső ösvénynek. A Misfits Gamingben kifejezetten jól játszott a fiatal tehetség, abszolút megérdemelte volna ő is a nyári split újoncának járó kitüntetést.

Flakked és Jankos elhagyhatja a G2 Esportsot

A spanyol fenegyerek és a lengyel legenda elképesztően jó tavaszi szezont, MSI-runt és nyári alapszakaszt zárt. A Rogue elleni 0-3 azonban mutatta, hogy néha ők is képesek el-eltűnni a Szurdokban. A 2022-es Worldsön talán még látványosabb volt a teljesítményükben a visszaesés, egyszerűen nem lehetett a bot lane köré játszania a csapatnak, mert az nem vezetett sikerre. A Jankos-caPs duó sem működött úgy, ahogy eddig, ezért lehet itt az ideje a váltásnak. A legtöbb LEC-meccsel rendelkező dzsungeles már 27 éves, gyakorlatilag mindent elért, amit lehetett profi LoL-os e-sportolóként, kivéve a VB-győzelmet. Streamerként és elemzőként több lehetőség is adott számára, hogy ne szakadjon el a League of Legendstől. Flakked számára kicsit nehezebb a helyzet, ugyanis a fiatal srác eddig mindössze két szezont húzott le az LEC-ben. Nem rossz, amit mutatott a kompetitív közegben, de az igazán nehéz helyzetekben nem tudott kiemelkedőt alkotni. 

Szerintetek visszavonul Jankos, esetleg egy másik csapat kezdőjében bukkan fel 2023-ban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted Flakked marad jövőre az LEC-ben?