LoL: Végleg lemondhatunk a Nexus Blitzről?

Nincs arra utaló jel, hogy a közeljövőben érkezne.

A Riot Games eseményről eseményre elérhetővé tesz egy olyan játékmódot, amely csak limitált ideig elérhető. Jelenleg mindössze az Idézők Szurdoka hagyományos verziói (a vak mód, a draft mód, a botok elleni meccs és a két rangsorolt mód), valamint az Ordító Szakadék ARAM játékmódja játszható mindig, ezen felül szokott érkezni egy olyan lehetőség, ami csak néhány hétig elérhető. Ezek rendszeresen változnak, ám az utóbbi időben már ezek variációi is leszűkültek, ugyanazt a néhányat kapjuk újra és újra. Jelenleg az URF van bent, de idén már kipróbálhattuk az Ultimate Spellbookot, az ARURF-ot és a One for Allt. Vannak azonban olyan népszerű módok, amik nem kerültek elő.

Ilyen például a Nexus Blitz, amelyet nagyon sajnálok – szerk. –, mert egy szórakoztató és gyors meccset jelent rengeteg harccal, valódi tét nélkül. Tavaly azt nyilatkozta a Riot Games, hogy „A Nexus Blitz szintén része a jelenlegi rotációnknak, de a tavalyi eredmények alapján még mindig az URF, az OFA és az Ultimate Spellbook mögött van, ezért nem hoztuk vissza olyan gyakran. Ez nem jelenti azt, hogy a Nexus Blitz visszavonul, de szeretnénk elvégezni néhány módosítást – például a jelenlegi eseménylistát és jutalmakat jobban összhangba hozni azzal, ami olyan vonzóvá teszi az olyan játékmódokat, mint az OFA és az URF - mielőtt valamikor 2022-ben visszahoznánk." Nos, már október vége fele haladunk és nem érkezett meg.

Egyszerűen az a helyzet, hogy a Riotnak nem éri meg pénzügyileg. A népszerűsége néhány nap után jelentősen csökken, miközben feladata van vele a fejlesztőknek és a balance teamnek egyaránt. Erre a sorsa jutott a 3v3 játékmód, a Felemelkedés vagy a Vérhold esemény is, csak hogy egy néhányat említsek. Emiatt könnyen lehet, hogy még sok ideig nem kerül újra elő, ugyanis hírek sincsenek arról, hogy tervben lenne az, hogy ismét betegyék a játékba. Ez a nyilatkozat már közel egy éves, így lehet, hogy közben megváltozott az álláspontjuk. Persze még van két és fél hónap 2022-ből, de meglepő lenne, ha érkezne a bejelentés arról, hogy a következő event során játszhatunk vele. Amennyiben ez megtörténik, boldogan csaphatunk a levegőbe.

Te melyik játékmódot hiányolod a legjobban?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szereted a Nexus Blitz játékmódot?

  • 55 %
  • 45 %