LoL: Fantaszikus nyereményeket szerezhetsz a Prime Gaminggel

LoL: Fantaszikus nyereményeket szerezhetsz a Prime Gaminggel

Nagyon megéri élőben követni a Worlds meccseit!

A League of Legends Worlds a karácsonyi időszaknak felel meg a League közösség számára, hiszen a legjobb tehetségeket láthatjuk a nagyszínpadon a világbajnoki címért küzdeni. A vb általában tele van izgalmas pillanatokkal, fantasztikus megmozdulásokkal, pentakillel, Baron lopásokkal és a meccset eldöntő gyilkosságokkal. A Riot Games szereti különböző ládákkal és kapszulákkal jutalmazni a leglelkesebb világbajnokság-követőket, ez pedig idén sincsen másképp.

Idén a Riot még tovább ment, és megszervezte a Worlds 2022 Prime Gaming RP ajándékozást. A Prime Gaming és a Riot tehát a ligához kapcsolódó napi díjak széles skáláját kínálja, például 150 000 RP-t, plüssfigurákat vagy hősszombrokat. Ezen felül van egy fődíjcsomag, amely hihetetlen League-ajándékokat tartalmaz. Bár a nagyján már túl vagyunk a vb-nek, a döntő, a két elődöntő és két negyeddöntő van hátra, a play-in és a csoportkör már teljesen véget ért, még mindig sok jutalom vár a játékosokra, köztük 150 000 RP, valamint a verseny a fődíjért. Hogyan vegyél részt ebben?

Hogyan lehet részt venni a negyeddöntő, elődöntő és döntő nyereményjátékokon?

A csoportkörhöz hasonlóan a Prime Gaming a negyeddöntők, elődöntők és döntők minden napján 150 000 RP-t oszt ki 10 szerencsés nyertesnek. Amikor elindul a verseny, látogasd meg a hivatalos nyereményjáték oldalt vagy a Riot hivatalos Twitch-csatornáját. Így akár 150 ezer RP-t is nyerhetsz.

Hogyan vehetsz részt a fődíjas Prime Gaming versenyen?

Ahhoz, hogy részt vehess a fődíjért folyó versenyben, először a hivatalos nyereményjáték oldalára kell ellátogatnod. Miután elnavigáltál a hivatalos weboldalra, egy sor feladatot találsz, amelyeket teljesítened kell, hogy növeld az esélyeidet a sikerre. Érdemes lehet a Prime Gaming oldalát Twitteren is követni. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te rendelkezel Amazon Prime Gaminggel?

  • 67 %
  • 33 %