LoL: Újabb díjat söpört be Subicz

LoL: Újabb díjat söpört be Subicz "bluerzor" Dániel, a legjobb magyar dzsungeles

Nem először bukkant fel a magyar srác neve a legértékesebb e-sportolók listáján.

2022. október 20-án szervezték meg a Sport Forum Hungary 2022 konferenciát, amely a hazai sportélet meghatározó szereplőit sorakoztatta fel. Az előadók között szerepelt Biró Balázs, aki a HUNESZ elnökeként az egyre dinamikusabban fejlődő e-sport, mint iparág képviseletében vett részt az eseményen. A színvonalas és tanulságos felszólalások után elérkezett a Spormarketing Awards 2021 díjátadója, amelyen ismét külön kategóriában szerepelt az elektronikus sport. Az objektív szempontrendszer alapján a legnagyobb marketingértékkel jelenleg Kiss "Vizicsacsi" Tamás bír, a második helyre Bereznay Dániel és Birgány "Raisy" Adrián nevei kerültek. Subicz "bluerzor" Dániel másodjára végzett a harmadik helyen a "Legértékesebb esportoló " kategóriában.

Bluerzor elképesztő formában van

Vitathatatlanul karrierje legjobb hónapjai sorakoznak fel a legjobb magyar dzsungeles mögött. A Team Heretics együttesével megnyerte a spanyol topliga nyári szezonját, majd néhány héttel később történelmi bajnoki címet ünnepelhetett az EU Masters 2022 Summer Seasonben. A döntő legértékesebb játékosának megválasztott idéző előtt megnyíltak a kapuk az LEC irányába, ha minden jól alakul, akkor 2023 tavaszán már Európa legrangosabb LoL-os versenysorozatában szurkolhattok neki.

Ha szeretnétek még jobban betekintést nyerni a 23 éves srác mindennapjaiba, akkor kövessétek őt Instagramon, Facebookon, Twitteren és Twitchen. Solo Queue-ban összesen majdnem 600 LP-t szerzett alig 10 nap leforgása alatt két fiókján, ha ilyen ütemben halad, akkor a rangsorolt szezon végére összejöhet a kitűzött 1000 LP-s mérföldkő.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted melyik Bluerzor legjobb hőse?

League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.