Mérettesd meg magad első Battle Pass kihíváson

Mérettesd meg magad első Battle Pass kihíváson

Jelentkezz az első Battle Pass kihívásra és nyer egy raklapnyi aranyat.

A legújabb Battle Pass szezon már javában tart! De még rengeteg időd van rá, hogy csatlakozz a küzdelemhez, és sok jutalmat szerezz, ha még nem kezdted el. Három történelmi 3D-stílus, három egyedi harckocsizó, kötvények, felszerelések, kredit és még sok minden más vár rád, szóval ne hagyd ki! Nem számít, milyen messzire jutottál, összeállítottunk két Battle Pass-kihívást, hogy extra motivált legyél és szerezz egy kellemes aranyjutalmat. Jelentkezz most az első kihívásra, és tartsd rajta a szemed a hamarosan érkező következő kihíváson.

Battle Pass: IX. szezon kihívás - I. rész

A kihívás elérhető október 21-e 7 órától egészen november 31-e 6 óráig. Csatlakozz a három csapat egyikéhez, mindhez tartozik egy, a kilencedik évad három alapjárműve közül. Miután kiválasztottad a csapatodat, ki kell gördülnöd a kiválasztott járművekkel, és annyi sebzést kell okoznod, amennyit csak tudsz. A kihívás végén összeadjuk az egyes játékosok által, az öt legjobb csatájukban okozott sebzést, és megnézzük, ki kerül ki győztesen. A 30 legnagyobb sebzésosztója 2 500 jutalmat kap, ami elég arany 10 Battle Pass szakasz vagy egy fejezethez való Improved Pass feloldásához!

Jutalmak

  • 1-30 helyezettje: 2 500

Kihívás

  • Ossz ki a lehető legtöbb sebzést; kiosztott és közreműködési (felderítés és mozgásképtelenné tétel révén)
  • A legjobb 5 csata számít bele az eredménybe

Korlátozások

  • Csak normál csatákban
  • Csak meghatározott VI-X-es szintű járművekkel (lásd a listát)

Bár minden tier VI feletti kifejleszthető tank és több prémium tank is választható, ugyanakkor valóban hatékony csak a tier X-es tankokkal lehettek, így azt tanácsoljuk, hogy ne is erőltessétek a kihívás alatt a kisebbeket. A kihívásra az alábbi linken keresztül nevezhettek. Sok sikert parancsnokok!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.