f0rest: Tegyetek a FaZe-be és megmutatom mit tudok még ma is

f0rest: Tegyetek a FaZe-be és megmutatom mit tudok még ma is

Talán a Major utáni átigazolási időszak még számára is tartogat majd meglepetéseket.

2022. június 9. Ezen a napon játszott utoljára profi meccset, profi csapatban, profi versenyen az egyik legnagyobb svéd CS:GO-legenda, Patrik "f0rest" Lindberg. A fnatic és a NiP 34 éves legendája manapság már csak streamel, mixekben játszik leginkább a móka kedvéért és persze showmeccseken is feltűnik. A jövő héten kezdődő IEM Rio Majorön is szerverre lép majd, a döntő előtti showmeccsen, ahol a Team Svédország felállását erősíti majd.

F0rest egyre többet streamel, nem csak Twitchen, de YouTube-on is aktív, heti rendszerességgel követhetjük őt, sokszor 1.6 szervereken játszva is. Ettől függetlenül, f0restben még ég a tűz. A svéd veteránban még bőven lenne erő, így látja ezt a profi közösség és ő maga is. Nemrég például Pimp is arról beszélt videójában, hogy ha valakit, akkor f0restet szívesen látná még játszani.

„F0restben még megvan az erős és hiszem, hogy helye lenne még egy mai csapatban, még amellett a meta mellett is, amit ma játszanak a csapatok. A mentalitása, a nyugodtsága aranyat érhetne sok csapat számára."

De magának f0restnek is nekiszegezték már a kérdést, hogy tervezi-e már a visszatérését. Még az ősz elején Thorinnal beszélgetett, ahol ő maga is elmondta, nem érzi még úgy, hogy végzett volna a profi CS-vel.

„Tegyetek a FaZe-ba és megmutatom mit tudok még ma is! Persze megértem, ha sokan kételkednek bennem, 34 vagyok, van két gyerekem, ettől függetlenül még koránt sem végeztem. Úgy gondolom sokkal több van még a profi CS-ben, mint amit egyelőre kihoztak belőle. Ha Zlatan és Ronaldo 36-37 évesen még a pályán vannak, akkor engem sem lehet megállítani. Nem vagyok elégedet azzal, ahogy a Dignitas vagy a NiP-féle utolsó projekt végződött. Ha bárki szeretne még esélyt adni, bizonytani fogom, hogy nincs igazuk a károgóknak." - mondta Thorinnak.

Te  mit szólnál hozzá? Szívesen látnád még f0restet profi csapatban és a legnagyobb versenyeken?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

borítókép: hltv.org

Kövess Minket!