Call of Duty: Így fest az MW2 egyik legszebb helyszíne a valóságban

Call of Duty: Így fest az MW2 egyik legszebb helyszíne a valóságban

Próbáltad már az új MW2-t? Tetszett a béta vagy esetleg a kampány?

Spoilerezni nem szeretnénk semmit, még akkor sem, ha az új MW2 nem teljesen mai csirke. A sztori elemei ismerősek lehetnek a 2009-es részből, ám azt átdolgozva, modernizálva teszik most elénk, mindezt szinte hibátlanul. A digitális kiadások előrendelői már múlthéten kipróbálhatták a Call of Duty Modern Warfare 2 kampányát, a 8-10 órás singleplayer sztori pedig közel hibátlan, egy-két idegesítő újdonságot leszámítva tökéletesen hozza azt, amit egy mai modern CoD-tól elvárhatunk és el is várunk.

Ilyen többek között a grafika is, ami valóban gyönyörű, annyira, hogy az internet CoD-rajongó fele napok óta a csodájára is jár. Különösen egy pálya tetszik a játékosoknak, az a csöpnyi helyszín, ami Amszterdam néhány utcáját mutatja be. Pár perces küldetésünk lesz itt, nem időzhetünk sokat, pedig nézelődni bőven megérheti.

A pálya szép, nagyon gyorsan úgy érezzük magunkat, hogy a valós holland utcákon járunk, főleg miután ránézünk arra, hogy milyen is ez a helyszín a valóságban.

Amszterdam a CoD: MW2-ban

Amszterdam a valóságban

Én magam is végigjátszottam már az új MW2-kampányát és alá kell írnom, hogy szép a játék, mégsem Amszterdamot emelném ki. A természetben játszódó helyszínek jóval mutatósabbak, sokkal inkább megállítják a játékost, aki néhány pillanatig inkább csak rácsodálkozik a grafikára. Amszterdam is jól hozza a hangulatot és persze a textúrák minősége mit sem romlik ezen a helyszínen, az összkép mégis darabosabb, gépiesebb, sokkal hamarabb érződik, hogy egy mű Amszterdamban vagyunk, mintsem a hegyek között menekülve, ahol folyamatosan megvolt az illúzióm, miszerint éppen a hegyekben menekülök Ghostékkal.

Ettől függetlenül a játék csodaszép, a kampány izgalmas és olyan alacsony gépigénye van, hogy azzal sokan kipróbálhatják, a multi élesedését pedig tárt karokkal várjuk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!