Ismét visszatérhet a népszerű játékmód a Modern Warfare 2-ben?

Ismét visszatérhet a népszerű játékmód a Modern Warfare 2-ben?

A játékosok egyik kedvence lehet a nagy visszatérő.

A Call of Duty az évek során rengeteg játékmóddal örvendeztette meg a játékosokat, és ezek közül az egyik legnépszerűbbnek a zombis játékmód bizonyult. A World At War bónusz szintjeként bevezetett játékmód gyorsan kedvenccé vált, az előzetes számításokat is túlszárnyalta. Senki nem gondolta előtte, hogy az élőhalottak lelövöldözése ilyen pozitív fogadtatást kap. Ennek ellenére a Modern Warfare-játékokban sosem jelent meg.

Az Infinity Ward megpróbálkozott a zombikkal, amikor az Infinite Warfare saját zombis játékmódot kapott. Vajon a Modern Warfare is megkaphatja? Ezt egyelőre nem tudjuk, a fejlesztők még nem jelentették be, hogy a Modern Warfare 2-ben szerepelnek-e majd zombik. Egy felől népszerű mód, de az egészet gátolja az, hogy a Special Ops, a DMZ, a Warzone 2.0 és más játékok lekötik a fejlesztők figyelmét. Akkor mégis mire alapoznak a pletykák?

Egy játékos kiszúrta, hogy a játéklistán szerepel a Capture The Flag, a Hardpoint, a Black Ops Cold Warban debütált Outbreak, valamint egy Round-Based Zombies mód is például.

Sajnos azonban valószínű, hogy ezeket az ikonokat tévedésből hagyták a fejlesztők a játékban. Ennek ellenére a játékosok elkezdtek izgulni, hogy ez mit jelent a Modern Warfare 2 jövőjére nézve. Sokan szeretnék viszont látni a zombikat, és a modern fegyverekkel halomra ölni őket. Azt, hogy ez megvalósul-e, nem tudjuk, sajnos az a valószínűbb, hogy nem, de ne legyen igazunk.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te szívesen játszanál zombi-móddal?

  • 60 %
  • 40 %