James Gunn hivatalosan is a DC-filmek új atyaúristene lett

James Gunn hivatalosan is a DC-filmek új atyaúristene lett

A rendező közösen viszi majd a franchise jövőjét Peter Safran producerrel együtt. 

Előző héten érkezett a mozikba a DCEU megmentőjének kikiáltott Black Adam, melynek stáblistás jelenetében valóra vált a francchise rajongóinak álma és hosszú évek után ismét az acélember köntösében láthatták újra Henry Cavillt. A színész a minap hivatalosan is bejelentette visszatérését a szerephez és azt ígérte, hogy mindez csak a kezdet volt. 

Érdekesség, hogy Cavill visszahívásában nagy szerepe volt Dwayne Johnsonnak, aki egyenesen a Warner Bros. fejeseihez ment a kéréssel, miután a DC filmes részlegének feje, Walter Hamada évekig ellenezte a dolgot. Időközben egyébként utóbbi szakembert menesztették a pozíciójából és tegnap a The Hollywood Reporter arról számolt be, hogy már meg is van az utód James Gunn rendező személyében, aki Peter Safran producerrel közösen vezeti majd a céget és hozza meg a meghatározó döntéseket. 

A rendező továbbá egy 4 éves exkluzív szerződést írt alá a stúdióval, tehát nem valószínű, hogy a közeljövőben újra a Marvel-moziverzummal dolgozna a Galaxis őrzői harmadik felvonása után. Ettől függetlenül örülhetünk, mert Gunn a DC-nél teljes kreatív kontrollt kap majd a projektjei felett, ami a Peacemaker folytatására csak jót jelent majd. Szerintetek jó kezekbe került a franchise? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!