BRÉKING: Felújított kiadást kap az első The Witcher-játék!

BRÉKING: Felújított kiadást kap az első The Witcher-játék!

A lehető legjobb szülinapi ajándékot adták most a közösségnek a The Witcher fejlesztői!

Ma ünnepli megjelenésének 15. évfordulóját a The Witcher, a fantasztikus játéktrilógia első része. A 2007-es program kiváló volt a maga nemében és még most is az, bár az már minden pontján érződik, hogy anno ez még nem volt AAA-kategóriás játéknak mondható. A grafikája fölött is alaposan eljárt már az idő, a CD Projekt RED azonban őrült születésnapi meglepetéssel készült, hiszen bejelentették a The Witcher Remake létezését!

Ráadásul nem csak egy egyszerű grafikai tuningról van szó, de nem ám! A The Witchert az alapoktól építik újjá, méghozzá az Unreal Engine 5 segítségével, azaz soha nem látott külsőt tudnak majd a programnak kölcsönözni, modern harcrendszert adhatnak neki és gyakorlatilag a játék minden egyes elemét felújíthatják, feltéve ha akarják, hiszen bőven vannak olyan elemei a programnak, melyet megérheti eredeti formájában megtartani.

„A The Witcher az amivel minden elkezdődött, amivel megszületett a CD Projekt RED. Az volt a legelső játékunk és mindannyiunk életében egy óriási mérföldkő. Visszatérni ehhez a játékhoz és újraalkotni azt az újgenerációs játékosoknak, talán még nagyobb öröm, mint elkészíteni az eredetit volt. Izgatottan várjuk a Fool’s Theoryval való közös munkát, ahol egyébként sok veterán The Witcher fejlesztő dolgozik. Tökéletesen ismerik az eredeti játékok, tudják a rajongók mikre vágynak és képesek is megvalósítani azokat. Habár további információk megosztásával még várnunk kell, azt biztosra mondhatom, hogy megéri majd várni." - mondta Adam Badowski, a CD Projekt RED stúdióvezetője.

Ennél jobb hírt nem is kaphattunk volna. Óriási izgalommal várjuk mi is a The Witcher remake körüli új infókat, őrülten szeretnénk már újra átélni a 2007-es élményeinket, de már modern köntösben.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!