Hirdetés

Üzelt: Zabálják az Xboxot a gamerek, rekordbevételt jelentett a Microsoft

A valaha volt legnagyobb negyedéves bevételt produkálják a Microsoft szerint az xboxos eladások.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

Megérkezett a Microsoft 2023 Q1-es üzleti jelentése, amelyből fontos dolgokat lehet kiolvasni a videójátékos iparág egyik legnagyobb szereplőjére vonatkozóan. A gyártó elárulta, hogy összességében mekkora bevételeket produkált a gaming szektoruk szeptember 30-ával bezárólag, avagy mennyi pénzt költöttek világszerte az emberek arra, hogy a Microsofthoz kapcsolódó termékekkel és szolgáltatásokkal töltsék ki a szabadidejüket.

Xbox-bevételek = stonks!

Az elmúlt három hónapban 3,63 milliárd dollárt fordítottak arra az emberek, hogy Xbox-konzolokat vásároljanak. Soha nem fordult még elő a történelemben, hogy ekkora összeg folyt volna be csak a játékkonzolokhoz kapcsolódó eladásokból a Microsofthoz. Vegyesen teljesítenek azonban az xboxos szolgáltatások, annak ellenére, hogy zabálják a játékosok az Xbox Game Passt. Ez a remek előfizetéses konstrukció még mindig verhetetlennek számít a piacon, mivel olcsón kínál rengeteg remek játékot PC-re és Xboxra egyaránt

Hiába az XGP növekedése, összességében 3%-kal kevesebb pénz folyt be a tartalmakból és szolgáltatásokból. Magyarul kevesebbet fordítottak magukra a játékokra, valamint a játékon belüli tartalmakra a gamerek. 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Üzlet - Rekordot jelentő részvételi arány a 2022-es népszámláláson (X)

November 28-án véget ért a 16. népszámlálás Magyarországon, amely rekordnagyságú internetes kitöltési aránnyal zárult. Az idei összeírás volt az utolsó, hagyományos értelemben vett népszámlálás, a következő már adminisztratív adatforrások használatával, a lakosságra háruló feladat nélkül zajlik majd.

Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!