Matthew Perry szívmegállása miatt maradt le a Ne nézz fel egyik szerepéről

Matthew Perry szívmegállása miatt maradt le a Ne nézz fel egyik szerepéről

A színészt öt percig élesztették újra, mire visszatért az élők sorába. 

A Jóbarátok egykori sztárjának számító Matthew Perryről nemrég kiderült, hogy függőségének köszönhetően majdnem ott maradt még 2018-ban, miután kilyukadt a vastagbele és több héten át kómában feküdt. Szerencsére sikerült felépülnie és különböző terápiás módszereknek hála rengeteget javult az állapota, a halálközeli élmény azonban mély nyomot hagyott benne. 

A sötét időszakról egyébként a színész megemlékezik hamarosan megjelenő, Friends, Lovers, and the Big Terrible címet viselő önéletrajzi könyvében, melyből most a Varietynek hála újabb részletek derültek ki. A fentebb említett eset után Perry egy rehabilitációs központba vonult Svájcba, ahol az orvosok hidrokodon fájdalomcsillapítóval kezelték visszatérő hasfájását, egy idő után azonban inkább megműtötték a biztonság kedvééért, az altatáshoz használt szer azonban kölcsönhatásba lépett a szerrel és megállította a szívét a műtőasztalon. 

"11-kor kaptam meg az altatót és másnap ébredtem egy másik kórházban, nyolc törött bordával. Nem szívrohamom volt, a szívem egyszerűen megállt, de egy svájci orvos nagyon nem akarta, hogy a Jóbarátok Chandlerje az ő ügyelete alatt patkoljon el, szóval öt percig próbált meg újraéleszteni. Ha nem szerepeltem volna a sorozatban, akkor túléltem volna a dolgot?"

Az eset tovább hátráltatta Perry gyógyulását és emiatt lemaradt a Netflix sikerfilmjének számító Ne nézz fel! egyik szerepéről, melyben egy Republikánus újságírót alakított volna. Mindez nagyon mélyen érintette, mivel nagyon tetszett neki a munka és jó lehetőségnek tartotta a visszatérésre. Érdekesség, hogy a színész igen erősen küzd a józanságért és a gyógyulásért, egyes híresztelések alapján ugyanis több mint 9 millió dollárt költött el rekreációra az elmúlt néhány évben. Reméljük, mindez nem csak kidobott pénz lesz!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!