Matthew Perry csúnyán betámadta Keanu Reevest

Matthew Perry csúnyán betámadta Keanu Reevest

A Jóbatárok sztárja az internet kedvenc színészének, vagyis Keanu Reevesnek a halálával viccelődött.

A Jóbarátok egykori főszereplőjének számító Matthew Perry igencsak lecsúszott a sorozat befejezése után, mivel csúnyán rákapott a különböző fájdalomcsillapítókra és egyéb tudatmódosító szerekre. Egy ilyen életvitelt nem lehet sokáig bírni és Parry szervezete is besokalt, 2018-ban például több hétre kómába került és az orvosok csupán 2% túlélési esélyt jósoltak neki.

A felépülés sajnos még ez után az eset után sem ment könnyen, ugyanis a gyomorbántalmak idővel kiújultak és ismét meg kellett műteni a színészt, az altatáshoz használt szer azonban kölcsönhatásba lépett az akkor szedett gyógyszereivel és öt percre leállították a szívét. Szerencsére ezek az esetek a jó útra terelték Perry-t, aki hamarosan önéletrajzi könyvvel jelentkezik, melyből szépen lassan szivárognak a részletek és a meghökkentő nyilatkozatok. Az egyik fejezetben például a színész csúnyán nekimegy az internet örök kedvencének számító Keanu Reevesnek és megkérdőjelezi, miért van még életben, amikor az olyanok, mint River Phoenix és Chris Farley eltávoztak. 

"River kívül-belül gyönyörű ember volt, szinte túl szép ehhez a világhoz, mint kiderült. Miért mindig az igazán tehetséges srácok és gondolkodók, mint például ő vagy Heath Ledger meghaltak, de Keanu Reeves még mindig köztünk jár? River jobb színész volt nálam, én viszont viccesebb voltam és a jeleneteimet sikeresen lehoztam, ami évtizedek távlatából nézve nem kis eredmény."

A sztár ezen kívül még egyszer külön kiemeli a könyvben, hogy Keanu Reeves bizony köztünk jár, ráadásul egy olyan résznél, ahol éppen Chris Farley halála miatti dühkitöréséről ír. Az internet népe persze rögtön vasvillát ragadott és elindult Perry fejét venni, mondván kinek képzeli magát, hogy ilyen szavakkal illesse kedvencüket. A színész persze gyorsan reagált a vádakra és egy mondvacsinált indokkal próbálta nyugtatni a nagyérdeműt, miszerint akárkit írhatott volna, véletlenül választotta Reevest, akinek amúgy nagy rajongója évek óta. Őszintén szólva szerintem ez hazugság és vagy van valamilyen titkolt beef kettejük között, vagy a regény marketingesei döntöttek úgy, hogy na kell egy kis médiafigyelem. Szerintetek mi az igazság? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!