Henry Cavill elárulta, hogy jelenleg melyik a kedvenc játéka

Henry Cavill elárulta, hogy jelenleg melyik a kedvenc játéka

Az oké, hogy rajong a játékokért, de hogy a valós idejű stratégiák is bejönnek neki, na az már meglepő!

Egy ideje már tudni lehet, hogy a világ egyik legtökéletesebb férfije sem veti meg a számítógépezést, sőt, nagyon rajongója a videójátékoknak. Korábban már arról is beszámolt Henry Cavill, hogy saját PC-t épített a pandémia alatt, illetve azzal is meglepte rajongóit, hogy újra magára ölti Superman szerepét. Legutóbb egyébként Josh Horowitz Happy Sad Confused című podcastjében mesélte el, hogy legyen bármennyire is elfoglalt, mindig jut ideje játszani. Arra a kérdésre, hogy mennyit gépezik és mivel játszik, elmondta, hogy a nagy kedvence mostanában a Total War: Warhammer III. Ez aligha meglepő, hiszen tudjuk róla, hogy rajong a Warhammer univerzumáért.

„A barátaim és szeretteim mind tudnak a hobbimról, szóval számukra nem meglepetés, hogy még mindig imádom. A családom nagy része is benne van. Volt már olyan, hogy jöttek át hozzám emberek, és büszkén mutogatom nekik a miniket. Látod rajtuk, hogy ja, aha, ez nagyon király és érzed, hogy közben az jár a fejükben, hogy »istenem, mentesetek ki innen, kelleni fog még egy sör, én nem tudom ennyi ideig tettetni, hogy ez érdekel«.”

Ha épp dolgozik, akkor is büszkén felvállalja gamer mivoltát, a Superman bejelentés közben például egy Adeptus Custodes pólóban volt, de kapták már rajta Warhammer regény olvasása közben. Egyébként a World of Warcraft fanjainak is kedvezett egy kicsit a beszélgetés során:

"A Blizzard küldött nekem egy hatalmas Lich King figurát, mert ugye a Wrath Classic most jelent meg. Elképesztő a cucc, nagyon nagyon jól néz ki. Az egyik legféltettebb kincsem lett."

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!