Hirdetés

Új pályák jelentek meg a Half-Life 2-höz

Soha nem látott betekintést nyújt a játék korai fejlesztési fázisából származó pályáiba a Half-Life 2 2003 Storyline Port nevű mod.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

BLAST: World Final 2022

FaZe Clan vs. G2 Esports

Esport1 Podcast

Meghackelték a Riotot, indul az IEM Katowice és hatalmas csalódás a Forspoken

Feltörték a Riot szervereit és ellopták a LOL forráskódját is többek között. A hacekerek 10 millió dollárt követlenek de a cég nem fizet.

Hirdetés

A Valve nagyon ráérzett, hogy mivel tudná megnyerni magának a játékosok, mikor megalkotta a Half-Life videójátékot, majd a folytatása is betalált a játékosoknál. Nem véletlenül vár mindenki 2004 óra egy harmadik részre, de ez a kiadót tekintve alighanem, amellett, hogy mémmé vált, valószínűleg sohasem valósul meg. Ami még naggyá tette egyébként ezeket a címeket az az, hogy páratlan módon moddolható, ezért a mai napig a modderek egyik kedvence és az elmúlt évtizedek alatt számos érdekes extra pálya és küldetés érkezett már hozzá miattuk.

Azt se felejtsük el, hogy a Half-Life 2 2003-as verziója jócskán eltért a végleges kiadástól, ezért egy Cvoxalury nevű modder úgy döntött, hogy elővarázsolja a játék béta állapotát megőrzés céljából. Első körben csak azért gyűjtötte össze és rakta egy csomagba a körülbelül 50 pályát, hogy emlékként eltegye magának. Azóta már átgondolta a dolgot és úgy volt vele, hogy alighanem a rajongók közül sokan örülnének ennek a modnak, ezért feltöltötte az egyik legismertebb modokat tartalmazó weboldalra, így bárki ingyenesen letöltheti.

A legjobb az egészben, hogy ezáltal aki szeretne betekinthet a Half-Life 2 fejlesztési fázisába is, hiszen a játék egy korai szakaszából származnak ezek a pályák, ráadásul olyan fegyvereket is ki lehet próbálni benne, amelyeket végül kihagyott a Valve a teljes játékból. Ilyen például az XM29 névre hallgató puska.

Ez az időutazás, akárcsak a játék, egy életre szóló élmény a HL-rajongók számára.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés
Hirdetés
2 db hozzászólás
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!