Breaking: Henry Cavill otthagyja Ríviai Geralt szerepét a Vaják 4. évadában

Breaking: Henry Cavill otthagyja Ríviai Geralt szerepét a Vaják 4. évadában

Az internet kedvencének számító Henry Cavill otthagyja Ríviai Geralt szerepét és a karaktert Liam Hemsworth fogja alakítani a Vaják 4. évadában. 

A Warner Bros. ugyan megpróbálta lemásolni a Marvel formátumát a közös szuperhősuniverzumot illetően, a stúdió törekvései azonban nem feltétlenül sikerültek jól és a DCEU messze az elvárások alatt teljesített, legyen szó a bevételi adatokról vagy a kritikai visszhangról. A helyzetet tetézte, hogy Henry Cavillt egy idő után a fejesek nem látták szívesen Superman szerepében, így a franchise egyrészt húzónév, másrészt vezéralak nélkül maradt. Szerencsére Dwayne Johnson minden izmát megmozgatta annak érdekében, hogy visszahívja az acélembert, ennek köszönhetően pedig a színész nem csak feltűnt a Black Adam stáblistás jelenetében, de hivatalosan is bejelentette visszatérését. 

A hír hallatán rögtön felvetődött bennem, hogy mindez mégis hogy fog beleférni Cavill időbeosztásába, hiszen évek óta elkötelezte magát a Netflixnél a Vaják sorozatban Ríviai Geralt szerepére, amit nem csak szeret, de rajongóként és két lábon járó Witcher lexikonként tökéletesen is hoz. A kérdésemre sajnos nemrég keserédes válasz érkezett, ugyanis a színész hivatalosan is otthagyja a sorozatot és negyedik évadtól kezdve Liam Hemsworth fogja alakítani mindenki kedvenc szörnyvadászát. Nem, tisztelt hölgyeim és uraim, mindez nem egy áprilisi tréfa, hanem a színtiszta rideg valóság. 

Egyelőre csak néhány PR szöveg érkezett a színésztől, hogy mennyire megtisztelő volt a karaktert játszani, plusz Hemsworth kifejtette, mennyire izgatott a casting kapcsán, hivatalos indoklást azonban még a Netflix sem osztott meg. Ebből persze könnyű kitalálni, hogy a Warner Bros. tényleg adott egy kitöltetlen csekket Cavillnek, hogy térjen vissza Supermanként, ráadásul ha tippelnem kéne, megkapta azt a kreatív szabadságot is, amire a pletykák szerint vágyott a szereppel kapcsolatban. Őszintén szólva sajnálom a helyzetet, mert Geralt kisképernyős adaptációja nekem össze nőtt a színésszel és nagyon nehéz lesz megszokni Hemsworthtöt, öröm az ürömben viszont, hogy a következő felvonásban még a megszokott módon mennek majd a dolgok. Ti mit szóltok egyébként a színészcseréhez? 

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!