Ne hagyd magad becsapni, nem létezik mobilos Bloodborne

Ne hagyd magad becsapni, nem létezik mobilos Bloodborne

Egyszer mondjuk nem lenne rossz egy mobilos Bloodborne, de persze csak hivatalos forrásból.

Nem hittük volna, hogy a Dark Souls 3 után a FromSoftware még magasabb szintre tudja emelni munkájukat, ám az év elején érkezett Elden Ring rácáfolt erre. A csaknem tökéletes játék jó eséllyel pályázik az év játéka címre, a rajongók pedig kíváncsian várják, hogy ezek után vajon mihez kezdenek a fejlesztők a souls-like recepttel.

Egy Elden Ring 2-nek bármikor tudnánk örülni, de a Bloodborne-széria folytatása sem lenne rossz, sőt, az első részt illene kiadniuk PC-re is.

Apropó, Bloodborne. A napokban feltűnt a Google Play áruházban egy Bloodborne Mobile névre hallgató játék, amit az ausztrálok korhatár-besorolásokért felelős szervezete górcső alá is vett és az országban hivatalos besorolást kapott. A sztori csavarja azonban, hogy a program nyilván átverés.

Soha nem létezett mobilos Bloodborne és a jelenlegi hivatalos információk alapján nem is fog. Az ingyenes kamuprogram máris játékon belüli vásárlásokra buzdítja a felhasználókat, nyilvánvalóan a pénzszerzés a készítők célja, aztán valószínűleg gyorsan el is tűnnek majd.

Bárhol is találkoztok a programmal, ne töltsétek le, ne foglalkozzatok vele. Jobb esetben csak a pénzetekre pályázik, rosszabb esetben akár adatlopó alkalmazás is lehet, amivel jóval többet vesz el tőletek, mintsem csak pénzt.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!