Worlds 2022: Tippeljétek meg, hány darab tökéletes Pick'Em maradt az elődöntők után

Worlds 2022: Tippeljétek meg, hány darab tökéletes Pick'Em maradt az elődöntők után

Jelenleg 124 pont üti a markát annak, aki mindent tökéletesen eltalált a 2022-es League of Legends-világbajnokság hivatalos tippjátékában.

Egyetlen Bo5-ös széria van már csak hátra a 2022-es League of Legends-világbajnokságon, az év legnézettebb és legnagyobb e-sportversenyén. A Riot Games rengeteg extrával kedveskedik a nézőknek és rajongóknak, ugyanis jelentős mennyiségű lootot szórnak szét különböző játékokban. Az egyik a közvetítések nézéséért bezsebelhető Worlds 2022 kapszulák, amelyekben hangulatjelek, ikonok és exkluzív Tiffany & Co. chromák lapulnak. A másik a Pick'Em, avagy a VB hivatalos tippjátéka. Már a Play-In szakasz kieséses részétől részt vehettetek ebben a mókában, amelynek főnyereménye nem, más, mint a LoL-ban jelenleg elérhető összes Ultimate hőskinézet. Nem könnyű azonban minden eredményt tökéletesen megjósolni, főleg úgy, hogy a Gen.G vs DRX-hez hasonló meglepetések pörgetik maximumra a fordulatszámot.

A JDG vs T1 és Gen.G vs DRX elődöntők előtt összesen nyolcan voltak olyanok az egész világon, akik addig minden eredményt és kimenetelt időben és hibátlanul tippeltek meg. Mind a nyolc idéző a T1 és a Gen.G győzelmét várta az elmúlt hétvégén, ami az előzetes teljesítmények, előjelek és statisztikák alapján nem volt meglepő. Végül a papírforma borult, ugyanis Defték legyűrték Chovyékat, így nem maradt senki, aki bezsebelhetné az Ultimate skineket. Bár van olyan, akinek a Pick'Emjében egyetlen hiba sincs, de ő érmefeldobással döntött több Bo5-ről, ami mínusz pontokat jelent.

Nektek hány pontotok van a tippjátékban? Szavazzatok és/vagy írjátok meg kommentben!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Neked hány pontod van jelenleg a Pick'Emben?