Sorozat készül a The Medium videójáték alapján

Két világ, egy történet, viszont azt még nem tudni, hogy milyen formát ölt majd a produkció, de kiderült mely alkotások hatottak leginkább az ötletgazdákra.

A horror műfaj szinte kifogyhatatlan repertoárral rendelkezik a videójátékok terén, minden évben érkezik jó néhány érdekes alkotás, amivel igyekeznek kihozni a frászt a játékosokból. A The Medium 2021. januárjában látott napvilágot, melyben komolyabb hangvételű történetet játszhattak végig a rajongók, de a játékmenet is különösen érdekesre sikeredett az atmoszféra és a játékmenetet illetően. Korrekt cím lett, hiszen metacriticen 75 pontot kapott a kritikusoktól, miközben a felhasználók 7.0-és értékelést adtak neki.

Most a Bloober Team stúdió egy rendkívüli hírrel állt elő, bejelentették ugyanis a The Medium sorozatot. Ez a projekt az előbb említett fejlesztőcsapat és a Platige Image közösön hozza tető alá, melynek a vezetője Tomasz Baginski. Ő felelt többek között a nem is olyan régen bemutatott Vaják: A Farkas rémálma című egész estés animációs filmért is. Az alkotást egyébként más videójátékok alapján készült sorozatok ihlették, miközben a legnagyobb hatással a készítőkre a League of Legendsből megalkotott Arcane volt, de a Cyberpunk: Edgerunners is elnyerte a tetszésüket. Azt viszont egyelőre nem tudni, hogy élőszereplős vagy anime/animációs formában szeretnék-e megvalósítani a The Medium sorozat változatát.

A játék főszereplője egyébként Marianne, aki egy különleges médium, hiszen képes a valóság mellett a túlvilágra is képes átruccanni, ezáltal pedig a múltban is bóklászhat. Egy kommunista időkből visszamaradt üdülő rejtélyét igyekszik megoldani, amely tartogat azért meglepetéseket és ott nem minden az, aminek látszik.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!