LoL: Megújul a dzsungel, ismerjétek meg a kísérő állatkákat!

LoL: Megújul a dzsungel, ismerjétek meg a kísérő állatkákat!

Már nem kell sokat várnotok arra, hogy az aranyos kis állatkák felbukkanjanak a dzsungelben.

Egy hatalmas frissítési jegyzéket publikált tegnap a Riot Games, amelyben betekintést engednek az előszezonnal érkező változtatásokba. A pingrendszer megújulásáról, valamint a Vegytech sárkány visszatéréséről már olvashattatok, de itt még nincs vége a fejlesztéseknek. Az alábbiakban megtudhatjátok, hogyan szeretné a League of Legends programozói gárdája felfrissíteni azt a szerepkört, amely talán a legnagyobb kihívást jelenti az idézők számára.

Dzsungeles kísérők, avagy cuki állatkák a könnyebb tábortakarítás érdekében

A petekhez tojást kell majd vásárolni a játékon belüli boltban, ezután jöhet a jutalomfalatkák farmolása. A táborok letakarításával fejlődnek ezek a kísérők, végső formájukban extra buffokat (avatárerősítéseket) biztosítanak a játékos számára.

  • Noxusi parázsmacska (Noxian Embercat): Lassítást és bónusz sebzést ad
  • Ixtali ixamander: A karakter HP-jának arányában pajzsot ad, ha azt leütik, akkor tenacityt (kitartást) és lassításcsökkentést biztosít
  • Ioniai fellegjáró (Ionian Cloudleaper): Extra mozgási sebességgel jutalmaz

A póráz (leash) hatótávjelzői átalakulnak

Könnyítené a dzsungelezést a Riot, ezért bevezetik azokat az indikátorokat, amelyek megmutatják, hogy meddig követik a szörnyek a karaktert. Továbbá csökken majd a távolság, ameddig üldözik a hőst ezek az xp-t és aranyat biztosító NPC-k.

Javasolt dzsungeles útvonalak (jungle paths)

Végül a kezdőket karolja fel a fejlesztőcsapat oly módon, hogy megmutatják az ideális útvonalat, amely a lehető legoptimálisabb a táborok kitakarítására. A folyamatosan érkező frissítésekkel változnak majd ezek a javaslatok, valamint mindig figyeli a Riot, hogy a győztesek hogyan dzsungeleznek.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!