Hirdetés

LoL: Hamarosan szavazhatsz még arról is, hogy kell-e a sárkány a csapatnak

A célpontokról történő szavazás elnyerte a játékosok tetszését, de még mindig találnak olyan dolgot, amit lehetne rajta javítani.

NÉZD MOST AZ ESPORTGURUN!

Műsorajánló

Műsorajánló

Esport1 Podcast

Balhé a Roblox körül, Csacsi és bluerzor is belevág a szezonba és ütős lett a The…

Egyre csak kavarognak a dolgok Roblox körül és úgy néz ki csúnya vége lehet az egésznek. Vizicsacsi és bluerzor is megkezdte a 2023-as évet és közben befutott a The Mandalorian 3. évadának előzetese is.

Hirdetés

Bizonyára előfordult már veletek, hogy szerettétek volna irányítani a csapatot, azonban nem volt a kezetekben megfelelő eszköz. A koordinálást eddig csak a pingeléssel, valamint a cset aktív használatával lehetett megoldani, azonban a League of Legends 13. évadának előszezonjában ez megváltozik. A Riot Games fejlesztői azon dolgoznak, hogy az "objective voting", avagy a célpontokról történő szavazás egy aktív szereplője legyen az összecsapásoknak. Az ötlet kifejezetten érdekes, azonban a legnagyobb közösségi LoL-os fórumon azonnal megjelentek a kritikusok, akik szerint még tovább lehetne finomítani ezen a funkción.

Szavazás arról, hogy mit csináljon a csapat

A folyamat maga pofonegyszerű. Kiválasztjátok a célpontot (sárkány, Hírnök, Baron Nashor), majd elindítjátok a szavazást arról, hogy a csapat megszerezze vagy inkább engedje el az egészet. 

A szavazást a közösség szerint úgy lehetne még jobban optimalizálni, hogy a dzsungeles látná azt, melyik ösvényes szavazott igennel és melyik nemmel. Ez elsőre egy felesleges dolognak tűnhet, pedig nagy mértékben megkönnyíti a játékosok összehangolt mozgását. Ha az alsó ösvény nemet nyom, akkor elég nehéz erőltetni a sárkány elhozatalát, hiába szeretné a mides és a topos is azt, hogy az erősítés a teamhez kerüljön. Persze a trollkodás-faktor ott lesz majd minden ilyen szavazás alkalmával, azonban ezt nem lehet kiküszöbölni gyakorlatilag semmilyen eszközzel.

Szerintetek jó ötlet, hogy a Riot tervezi bevezetni a célpontokról történő szavazást?

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Szerinted fontos, hogy lehessen szavazni a célpontok elhozataláról?

Hirdetés
4 db hozzászólás
 • DrSynclear 3 hónapja
  Jó ötlet
  0 0 Válasz
 • DrSynclear 3 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
 • RaavenTheRed 3 hónapja
  És persze a Riot azt hiszi hogy ez működni fog... Ilyen *********ségekre b***sszák el az időt a kliens javítása és a Community feedback olvasása helyett. Hogy miért tartom ezt *********ségnek? Pofon egyszerű: Először is ha tegyük fel Full Premadeben játszunk (Vagy mondjuk egy 4 ember Premadel) akkor már úgy is megvan a Teamben a kommunikáció, magyarul szavazás nélkül is eldönthetjük hogy kell-e az adott Objective avagy sem. Másodszor oké ez arra az esetre lehetne hasznos ha az ember SoloQ-zik vagy esetleg Duozik egy ismivel, DE mivel rengeteg troll van a játékban így szerintem tök mindegy hogy mire fognak szavazni mert vagy nemmel fognak szavazni és akkor is rámennek az Objectivere, vagy igennel fognak de nem fognak a Junglisnak segíteni. értem hogy a Riot próbál új ötletekkel előállni és Mechanikákkal, de szerintem ez a szavazósdi teljesen felesleges időpocsékolás. Ezerszer értelmesebb dolgokat is csinálhatnának vagy javíthatnának az ilyen ötletek helyett.
  0 0 Válasz
 • dragonvally0626 3 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés

Hirdetés
3

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!