Charlie Cox Daredevilje a legjobb dolog, ami a She Hulk-sorozatban eddig történt

Charlie Cox Daredevilje a legjobb dolog, ami a She Hulk-sorozatban eddig történt

A karakter feltűnése nem csak egy szimpla cameo volt. 

A Marvel-moziverzum negyedik fázisa kap hideget és meleget is a rajongóktól, mondván az alkotások elvesztették varázsukat és magukhoz képest is túlságosan komolytalanok a korábbiakhoz mérten. Szegény She Hulk-sorozat, vagyis magyar címén az Amazon: Ügyvéd tökéletesen passzol ehhez a leíráshoz, ráadásul a CGI botrányosra sikerült és a zöld főszereplő simán leesik a képernyőről. Ha kíváncsiak vagytok rá, mi fán terem a széria, olvassátok el összefoglalócikkünket!

Sokáig egyébként nagyon haragudtam a sorozatra, mivel hétről-hétre botrányosan bugyuta epizódokat hozott, magát a könnyed szórakozás és a kemény mondanivaló közt egyensúlyozva definiálva magát. A jó szándékot értem én és még a feminista vonalat is értékelem, mert az MCU-ból tényleg hiányoznak az erős női karakter főszereplők, viszont a készítők mondanivalójukat sokszor kínosságba átcsapó vicceskedéssel tálalták, akárcsak a Thor: Szerelem és mennydörgésben. A hetedik résznek mondjuk voltak jó pillanatai az önelfogadás és a továbblépés témájával kapcsolatban, megindítva Jennifert a fejlődés útján, a nyolcadik epizód viszont Charlie Cox és Daredevil miatt maradt emlékezetes.

Nem félek kijelenteni, hogy a karakter megjelenése a legjobb dolog volt, ami a She Hulk sorozatban eddig történt, pedig egyáltalán nem vagyok nagy fanboy. Persze ehhez az is kellett, hogy viszonylag alacsony legyen a léc, viszont itt a készítők remekül helyezték el Matt Murdockot a történetben úgy, hogy jelenléte hozzájáruljon Jennifer karakterfejlődéséhez. Nem mennék bele nagyon, hátha nem láttátok még, de ezzel nem arra a részre gondolok, amikor a két szereplő közelebbi kapcsolatba került, inkább az interakcióik minőségére. A rész persze hamar átcsapott erős drámába és mintha meg sem történt volna Daredevil kis beruccanása, azért reméljük, hogy látjuk még a storyban.  

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!